Τα εντυπωσιακά Narrows (Στενά) είναι μια περιοχή με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά στο Τέξας. Μεγαλειώδεις σχηματισμοί από βράχια δημιουργούν δεκάδες φυσικές πισίνες και καταρράκτες.

Παράλληλα, η περιοχή φιλοξενεί σπάνια είδη ζώων και φυτών και αποτελεί έναν προστατευόμενο βιότοπο.

Από το 2000, μια ομάδα οικολόγων γαιοκτημόνων είναι οι ιδιόκτητες της έκτασης, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να προστατεύσουν τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος από την ανθρώπινη παρέμβαση και να βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία του οικοσυστήματος.

Must visit: 10 πόλεις για να επισκεφτείς τα Χριστούγεννα

Η διατήρηση της μοναδικότητας του φαραγγιού επιτυγχάνεται μεταξύ άλλων με την απαγόρευση της ανεξέλεγκτης τουριστικής του χρήσης. Για να επισκεφθείτε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στις εκδρομές που διοργανώνονται, με απόλυτο σεβασμό στο τοπίο.

Οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό σε χρήστες κοκαΐνης στον κόσμο!

Απολαύστε ένα δροσερό μπάνιο στις φυσικές βάθρες και ανακαλύψτε σπάνια φυτά, όπως ένα σπάνιο άγριο δέντρο καπνού και μια ποικιλία ορχιδέας, που ευδοκιμεί εκεί.

Το ψηλότερο μέρος του φαραγγιού έχει δέκα μέτρα πλάτος, στο στενότερο σημείο του. Σε αυτή την περιοχή ο ποταμός διασχίζει μια εκτεθειμένη αποικία κοραλλιών, που χρονολογούνται από την Ύστερη Κρητιδική Περίοδο, δηλαδή λίγο πριν την εξαφάνιση των δεινοσαύρων.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες…

Ποια Ρώμη και ποιο Μιλάνο; Αυτή η πόλη είναι το νέο next big think της Ιταλίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ