Μπορεί η επίσημη περίοδος διακοπών και ταξιδιών, γενικότερα, να θεωρείται η καλοκαιρινή, όμως οι πεπειραμένοι ταξιδιώτες γνωρίζουν πολύ καλά πως σαν το φθινόπωρο δεν έχει. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο πλέον ειδικός του είδους, το National Geographic.

Το διάσημο περιοδικό παρουσίασε πρόσφατα ένα μικρό αλλά περιεκτικότατο θέμα πάνω στα καλύτερα ταξίδια που μπορεί να κάνει κάποιος το φθινόπωρο, όταν ο καιρός έχει δροσίσει, η πολυκοσμία έχει μειωθεί, οι τιμές έχουν πέσει και οι ευκαιρίες για ένα συναρπαστικό ταξίδι σε νέα μέρη είναι ακόμα περισσότερες.

Οι ομάδες Expeditions και Lodges του National Geographic κοίταξαν τα αρχεία τους, έκαναν την έρευνά τους και παρακάτω μπορείτε να δείτε τους 10 καλύτερους φθινοπωρινούς προορισμούς για το 2017.

- Advertisement -

Το αφεντικό τρελάθηκε!!! 4ήμερο ταξίδι στη Μπριζ με αεροπορικά & ξενοδοχείο ΜΟΝΟ από με 190€/άτομο!

Διαβάστε ακόμα:  Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για να ζει κανείς - Ποια είναι η θέση της Αθήνας

Στη λίστα βρίσκεται και η Ελλάδα, την οποία το NG επέλεξε ως εξαιρετικό ταξιδιωτικό προορισμό για διάφορους λόγους: από τον αγροτουρισμό που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης στις επαρχιακές πόλεις και χωριά της μέχρι το ετήσιο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας που πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο στην Αθήνα, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και τα νησιά που είναι κοντά στην Αθήνα, όπως η Αίγινα.

Ανανεώστε λοιπόν τα διαβατήριά σας, ρίξτε μερικά ρούχα σε μια μικρή βαλίτσα και καλά ταξίδια.

Μπουτάν
Μπουτάν
Αυστραλία
Αυστραλία
Εθνικά Πάρκα Αμερικής και Καναδά
Εθνικά Πάρκα Αμερικής και Καναδά
Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
 Οαχάκα, Μεξικό
Οαχάκα, Μεξικό
Ζάμπια
Ζάμπια
 Εξοχική Γαλλία
Εξοχική Γαλλία
Ελλάδα
Ελλάδα
Τζαϊπούρ, Ινδία
Τζαϊπούρ, Ινδία
Βιετνάμ
Βιετνάμ
πηγή:huffingtonpost.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ