αεροπορική σύνδεση Χανιά

Νέα αεροπορική σύνδεση με Χανιά, εισήχθηκε στο πρόγραμμα του 2020, όπως ανακοίνωσε η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, Lauda.

Επιπλέον, μην χάσεις την συναρπαστική προσφορά με πτήσεις από 4€!

Η αυστριακή αεροπορική εταιρεία στο πλαίσιο του νέου προγράμματος της, ενόψει του 2020, ανακοίνωσε τα νέα δρομολόγια της, συμπεριλαμβάνοντας και τα Χανιά.

Το δρομολόγιο θα είναι Στουτγκάρδη – Χανιά. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουνίου του 2020 και θα ολοκληρωθούν στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020. Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι μία φορά την εβδομάδα, με το αεροσκάφος A320.

Επιπρόσθετα, στο χειμερινό της πρόγραμμα της εταιρείας, για το 2019, έχουν εισαχθεί ως νέοι προορισμοί η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, ως εξής:

  • Βιέννη – Αθήνα | Από 27 Οκτωβρίου 2019, καθημερινά, A320
  • Βιέννη – Θεσσαλονίκη | Από 29 Οκτωβρίου 2019, 3 εβδομαδιαίες, A320

Scoot: Βραβεύτηκε ως η καλύτερη low-cost αεροπορική εταιρεία!

Η Scoot Airlines βραβεύτηκε ως η καλύτερη low-cost αεροπορική εταιρεία, «Best Low Cost Carrier», για την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, στα 30α ετήσια βραβεία TTG Travel 2019.

Τα βραβεία TTG Travel Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την TTG Asia. Με την ψηφοφορία να είναι ανοιχτή στους αναγνώστες των εκδόσεων του ομίλου TTG καθώς και σε επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Airbus της Scoot

«Η Scoot είναι μια γεμάτη πάθος εταιρεία, η οποία προσπαθεί να καταστήσει το ταξίδι εφικτό για όλους. Εργαζόμαστε συνεχώς σκληρά για να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών μας. Ώστε να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στο ταξίδι τους. Ως Scoot είμαστε ευγνώμων και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο. Θα παραμείνουμε επικεντρωμένοι στην υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών μας. Ακόμη και όταν επεκτεινόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο». δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Scoot.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 22 Οκτωβρίου 2019 η Scoot, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στη Singapore Airlines, θα μεταφέρει τις δραστηριότητές της. Πιο συγκεκριμένα, από το αεροδρόμιο Singapore Changi Terminal 2 στο Terminal 1. Μία κίνηση που επιδιώκει να ενισχύσει την εμπειρία πριν από την πτήση καθώς και να διευκολύνει την ανάπτυξη της εταιρείας στο μέλλον. Επιπλέον, σύμφωνα με το όραμά της εταιρείας να καταστήσει το ταξίδι εφικτό για όλους, η Scoot έχει καταργήσει όλες τις χρεώσεις διεκπεραίωσης πληρωμών παγκοσμίως. Με ισχύ από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019 για όλες τις κρατήσεις που γίνονται στα απευθείας κανάλια.

Τέλος, όσον αφορά την Ελλάδα, η Scoot, πετάει απευθείας από την Αθήνα στη Σιγκαπούρη με τα άνετα, υπερσύγχρονα 787 Dreamliners. Οι πελάτες που ταξιδεύουν από την Αθήνα μπορούν να μεταβούν από τη Σιγκαπούρη σε περισσότερους από 60 προορισμούς σε 17 χώρες. Συμπεριλαμβανομένου και δημοφιλών προορισμών στην Αυστραλία, την Ταϊλάνδη, το Λάος και τη Μαλαισία σε ανταγωνιστικές τιμές.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ