Τετράωρη αναμονή στο αεροδρόμιο

Στα πρώτα τρία αεροδρόμια της παγκόσμιας κατάταξης “σκαρφάλωσε” το ελληνικό αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της AirHelp, ο διεθνής αερολιμένας της Αθήνας “σκόραρε” τόσο στην ακρίβεια των πτήσεων, όσο και στην ποιότητα υπηρεσιών αλλά και των εμπορικών υπηρεσιών.

Δεύτερο έρχεται το Tokyo Haneda International Airport ενώ το αεροδρόμιο Πορτέλα της Λισαβόνας κατατάχθηκε στις κατώτατες θέσεις.


Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Διβάνη, ειδικό της AirHelp για τα δικαιώματα των επιβατών: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Ελλάδας φιγουράρει για ακόμα μια φορά στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως με το εντυπωσιακό σκορ επίδοσης 8,38. Η επιτυχία του ελληνικού αεροδρομίου βασίζεται στην επιδίωξη ενός εξαιρετικού χρόνου απόδοσης και στην ποιότητα των υπηρεσιών. Οι ταξιδιώτες εκτιμούν την ακρίβεια και επιθυμούν τη φιλική εξυπηρέτησή τους στις χώρες που επισκέπτονται, ενώ οι εμπειρίες που βιώνουν κάθε φορά πρέπει να είναι αντάξιες των προσδοκιών τους και ακόμα καλύτερα να τις ξεπερνούν. Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από και προς την Ελλάδα, μένουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του αεροδρομίου γι’ αυτό και το κατατάσσουν ανάμεσα στα 3 καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως»

Οι ελληνικές αεροπορικές εταιρείες, Olympic Air και Aegean Airlines, βρέθηκαν στην 31η και 48η θέση αντίστοιχα, αφήνοντας το δικό τους στίγμα και άλλες αεροπορικές εταιρείες πίσω στην παγκόσμια κατάταξη.

H υπηρεσία AirHelp Score λειτούργησε για πρώτη φορά το 2015, και για να δημιουργηθεί αυτή η κατάταξη, η AirHelp έχει χρησιμοποιήσει κορυφαίες πηγές δεδομένων, καταστώντας την μία από τις μεγαλύτερες και πιο ολοκληρωμένες στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ