Η Qatar Airways και η Virgin Australia παρουσίασαν μια νέα στρατηγική συνεργασία που θα επεκτείνει σημαντικά τα δίκτυα, τα σαλόνια και τα προγράμματα πίστης των αεροπορικών εταιρειών.

- Advertisement -

Ξεκινώντας από τα μέσα του έτους, η συνεργασία θα προσφέρει στους ταξιδιώτες μεγαλύτερη πρόσβαση, απαράμιλλη εμπειρία πελατών και μοναδικά οφέλη όταν ταξιδεύουν μεταξύ της Αυστραλίας και του παγκόσμιου δικτύου της Qatar Airways, με βολικές επιλογές συγκοινωνίας στις αυστραλιανές πύλες της Qatar Airways και τους βασικούς κόμβους της Virgin Australia, όπως η Μελβούρνη, το Σίδνεϊ , Μπρίσμπεϊν, Αδελαΐδα και Περθ.

Η στρατηγική συμμαχία θα προσφέρει μια κρίσιμη ώθηση στο εμπόριο και τον τουρισμό για την Αυστραλία, ανοίγοντας παράλληλα έναν κόσμο νέων ταξιδιωτικών ευκαιριών για τους πελάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών. Η συμφωνία συνεργασίας ανακοινώθηκε στο Arabian Travel Market στο Ντουμπάι, όπου η Qatar Airways έχει σημαντική παρουσία.

Η Qatar Airways πραγματοποιεί επί του παρόντος καθημερινές πτήσεις προς τη Μελβούρνη, το Σίδνεϊ, το Μπρίσμπεϊν και το Περθ καθώς και τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Αδελαΐδα συνεχίζοντας προς το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Για τους επισκέπτες της Virgin Australia, η πρόσβαση στο εκτεταμένο δίκτυο της Qatar Airways παρέχει συνδεσιμότητα μιας στάσης σε ένα ευρύ φάσμα προορισμών και τη δυνατότητα κράτησης πτήσεων της Qatar Airways μέσω του ιστότοπου της Virgin Australia.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, Akbar Al Baker, δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία θα δώσει στους Αυστραλούς επιβάτες πρόσβαση στον κόσμο που τους έλειψε τόσο έντονα τα τελευταία δύο χρόνια, για να μπορέσουν να επανασυνδεθούν με την οικογένεια και τους φίλους και να κρατήσουν τους τροχούς του εμπορίου σε κίνηση. Ελπίζουμε ότι πολλοί από αυτούς θα κάνουν στάση στη Ντόχα για να απολαύσουν την υπέροχη τουριστική βιομηχανία που έχει να προσφέρει το Κατάρ».

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ