Ο Τάσος Δούσης και η Bluebird Airways σας κάνουν ένα μοναδικό δώρο! Αν δεν έχετε συμμετάσχει ακόμα στον διαγωνισμό, σπεύσατε! Κερδίστε αεροπορικά εισιτήρια για ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς! 10 τυχεροί θα κερδίσουν 20 εισιτήρια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη και Βερολίνο!

- Advertisement -

Πως θα πάρετε και εσείς μέρος στον διαγωνισμό:

Giveaway❤️10 τυχεροί θα κερδίσουν 20 εισιτήρια από την @blue.bird.airways για Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Βερολίνο! ΠΡΟΣΟΧΗ: όποτε θέλετε από την λήξη του διαγωνισμού μέχρι και 7 Ιανουαρίου.

Τα βήματα:
❤️Follow @tasosdousis @eikonesbytasosdousis
❤️like στο ποστ
❤️tag 3 άτομα στα σχόλια

🆘 Οι 10 νικητές θα προκύψουν με κλήρωση μέσω εφαρμογής στις 4/12. Πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό!
❤️Το δώρο περιλαμβάνει 3 νικητές που θα κερδίσουν από 2 εισιτήρια για Πράγα. 3 νικητές που θα κερδίσουν από δυο εισιτήρια για Βερολίνο, δυο νικητές που θα κερδίσουν από δυο εισιτήρια για Βουδαπέστη και 2 νικητές που θα κερδίσουν από 2 εισιτήρια για Βιέννη.

❤️Τα Εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πτήσεις της Blue Bird Airways από 1/12/2023 έως 7/1/2024 κατόπιν διαθεσιμότητας

Πάρτε μέρος και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 10 υπερτυχερούς που θα κερδίσει το μοναδικό αυτό δώρο στις 04/12 από κλήρωση μέσω εφαρμογής!

**Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για το ταξίδι και την κλήρωση στο ποστ του διαγωνισμού στο Instagram

❤️Η @blue.bird.airways είναι μια νέα εταιρία που ξεκίνησε πτήσεις για Ευρώπη και έχει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές για Βερολίνο Πράγα,Βιέννη,Βουδαπέστη. Μπείτε στο site www.bluebirdair.com και κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας σε τιμές από 45 ευρώ ! Οποίος προλάβει..

❤️Βερολίνο: πτήσεις ξεκίνησαν από 25.11
3 πτήσεις εβδομαδιαία με τη περίοδο των Χριστουγέννων να γίνονται και σε καθημερινή βάση

Πράγα: πτήσεις αρχίζουν 1/12
2-3 φορές την εβδομάδα και τη περίοδο Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθούν 6 πτήσεις εβδομαδιαία

Βιέννη:από 22/12 καθημερινά για τη περίοδο των Χριστουγέννων

Βουδαπέστη: από 22/12 3 πτήσεις εβδομαδιαία

❤️Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν επιχορηγείται, υποστηρίζεται ή διεξάγεται από το instagram, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

❤️Με τη συμμετοχή σας στο giveaway δηλώνετε ότι το instagram απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια και δεν είναι απαραίτητη η πραγματοποίησης κάποιας αγοράς.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ