Ένας νέος διαδραστικός χάρτης μονοπατιών που βοηθά τους πεζοπόρους να βρουν τα λιγότερο γνωστά γνωστά δρομολόγια για πεζοπορία στη Βόρεια Αμερική,κυκλοφόρησε επίσημα!

Τον  χάρτη μπορείς να τον βρείς στο Slick & Twisted Trails, που είναι ένας δικτυακός τόπος αφιερωμένος στην παροχή βοήθειας στους backpackers και τους πεζοπόρους, για να εξερευνήσουν τις πιο δύσβατες περιοχές ! “Διάσημοι δρόμοι όπως το Appalachian Trail ή η διαδρομή της Δυτικής Όχθης τραβάνε όλη την πρόσοχή “, δήλωσε ο Dustin Walker, ιδιοκτήτης και εκδότης του Slick & Twisted Trails.

Νέος χάρτης βοηθά τους πεζοπόρους να ανακαλύπτουν "κρυμμένα" μονοπάτια!

“Αλλά συχνά υπάρχουν τα backpacking μονοπάτια που βρίσκονται κοντά σε εκείνα τα hotspots που είναι εξίσου εκπληκτικά και τα γνωρίζουν ελάχιστοι”. Ο Walker πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να βοηθήσουμε στην αύξηση της ευαισθητοποίησης γύρω από αυτά τα λιγότερο γνωστά μονοπάτια για να μειώσουμε την κυκλοφορία σε πιο δημοφιλή δρομολόγια.

Το απόλυτο Αθηναϊκό στέκι: Το μαγαζί που τρως ψαράκι στο… χωνάκι και παίρνεις ρέστα από πεντάευρω!

Ο αριθμός των επισκεπτών στα εθνικά πάρκα στις Η.Π.Α. αυξήθηκε σχεδόν κατά 8% σε σχέση με πέρυσι μόνο.Ο Dustin δημιούργησε το χάρτη με τη βοήθεια τεσσάρων τουριστών και πεζοπόρων που βρίσκονται σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Στα μονοπάτια δίνεται  συντελεστής και περιγραφές για τα έρημα μονοπάτια!

Διαβάστε ακόμα:
SKY express: Ανοίγει τα φτερά της στη Ρόδο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Slick & Twisted Trails

Ο χάρτης καλύπτει τα πάντα, από απομακρυσμένα ταξίδια μέσα από τα άγρια ​​φύση του Νέου Μεξικού και την πλευρά μικρότερου μεγέθους του Εθνικού Πάρκου Badlands μέχρι τις ολοήμερες πεζοπορίες στα πιο απομακρυσμένα νησιά.

Το γλυκοπωλείο στην Αθήνα που είναι βγαλμένο από τα παραμύθια!Tα ονειρικά γλυκά του θα σας εκπλήξουν!

Ο Dustin ελπίζει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα βοηθήσουν με  τις περιγραφές τους στην καταγραφή των μονοπατιών στο χάρτη!

“Καθώς οι backpackers συνεισφέρουν στο χάρτη με τις γνώσεις τους ,για τα λιγότερο γνωστά μονοπάτια, θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερα άτομα να εκτιμήσουν τα μέρη που δεν ξέρουν”καταλήγει!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ