Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
24.4 C
Athens

Ninemia stay & play

Mια µοναδική αγροτουριστική πρόταση περιµένει µικρούς και µεγάλους στο συγκρότηµα Νηνεµία, το οποίο, θαρρείς και είναι προέκταση του φυσικού περιβάλλοντος της Ποταµιάς, έχει βρει «καταφύγιο» σε ένα κατάφυτο λιβάδι στην κοιλάδα του Καρπενησιώτη ποταµού!

Ninemia Stay & Play

Ιδανικό για όσους θέλουν να µυηθούν σε µια ξεχωριστή ολιστική εµπειρία διαµονής και δραστηριοτήτων, ξεχωρίζει για το µοναδικό concept του stay & play, κερδίζοντας κάθε χρόνο πιστούς επισκέπτες! Εδώ η διαµονή διακρίνεται για την… cottage φιλοσοφία της µε 6 ανεξάρτητες κατοικίες (οικογενειακό bungalow, superior σουίτα µε jacuzzi, δίκλινα δωµάτια µε τζάκι & ξενώνες) που φιλοξενούν 3-8 άτοµα και χαρακτηρίζονται από την country style διακόσµηση και όλες τις σύγχρονες παροχές!

- Advertisement -

Ninemia Stay & Play

Την ίδια στιγµή όλες είναι family friendly µε ειδικές «προβλέψεις» για τα παιδιά, ενώ η προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών, Αντώνη και Ντέµης, γίνεται φανερή σε κάθε λεπτοµέρεια! Από το homemade πρωινό µε φρέσκα τοπικά υλικά µέχρι τις παρεΐστικες βραδιές bbq! Μεγάλο ατού βέβαια αποτελούν και οι δραστηριότητες που θα χορτάσουν µικροί και µεγάλοι στο κτήµα του, όπως ιππασία, hiking, ποδηλασία, workshops, πινγκ-πονγκ, ποδοσφαιράκι ή µπάσκετ, βόλτα µε πόνυ και παιχνίδι µε τα ζωάκια της φάρµας!

Info: Από €100/δίκλινο µε πρωινό & δραστηριότητες (ιππασία, τρενάκι κ.ά.), €140 πακέτο µαζί µε τη συµµετοχή στα παιχνίδια του Newton Park. 7ο χλµ. Ε.Ο. Καρπενησίου-Προυσού, T. 22370 24614, κιν. 6944 841493, www.ninemia.gr FB Ninemia Stay & Play

The Newton Park

Ninemia Stay & Play

Αναπόσπαστο κοµµάτι του Νηνεµία είναι και το πρωτότυπο Newton Park, το πρώτο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πάρκο στην Ευρυτανία που αναπτύσσεται σε µια µεγάλη έκταση ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο. Πρόκειται για ένα µοναδικό science fun park, το οποίο µε πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες που εµπλουτίζονται συνεχώς εισάγει µικρούς και µεγάλους στον φανταστικό κόσµο της σύγχρονης επιστήµης!

Ninemia Stay & Play

Από τον λαβύρινθο, τον ζυγό και τη στοχοβολή, µέχρι το Εκκρεµές του Νεύτωνα, το Πολύσπαστο του Αρχιµήδη, αλλά και το slack line και το εναέριο πέρασµα, εδώ παιδιά από 2 έως… 92 χρονών θα δηµιουργήσουν τις πιο όµορφες οικογενειακές αναµνήσεις!

Info: Είσοδος €6. Καθηµερινά, εκτός Τρίτης & Πέµπτης, 11:00-15:00 (χειµερινό ωράριο), 11:00-15:00 & 17:30-20:30 (καλοκαιρινό ωράριο).

Πηγή: Icons Travellers 

Icons 137

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,275LikesΚάντε Like
88,527 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ