Όχι δεν πρόκειται για φάρσα! Μια πρόταση για ταξίδι ζωής που υπόσχεται μόνιμη δουλειά και κάποια μέτρα για να χτίσει κανείς το προσωπικό του καταφύγιο κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει ήδη προσελκύσει αρκετούς ενδιαφερόμενους!

Η εταιρεία The Farmer’s Daughter Country Market στο χωριό Whycocomagh του νησιού Cape Breton, στον Καναδά, δημοσίευσε μια αγγελία στο facebook, ζητώντας προσωπικό. «Δεν προσφέρουμε πολλά λεφτά, αλλά μία μόνιμη θέση εργασίας και ιδιόκτητη γη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

canada1

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, με τους αιτούντες να ξεπερνούν τους 3.500. Οι πρώτες προσλήψεις έχουν καταφτάσει ήδη τα πρώτα τρία άτομα. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, έχουν προσληφθεί όλοι οι ντόπιοι, αλλά χρειάζονται πάρα πολύ κόσμο ακόμα. Η προσφορά αφορούσε στη θέση εργασίας και δύο στρέμματα γης, τα οποία θα περνούσαν στην ιδιοκτησία των αιτούντων, αν και εφόσον ξεκινούσαν δουλειά και παρέμεναν εκεί.

«Έχουμε πολλές διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τεράστιες εκτάσεις γης, αλλά δεν έχουμε διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό»,  δήλωσε ο υπεύθυνος της καμπάνιας, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εάν είσαι φιλικός, εξυπηρετικός, και θετικός χαρακτήρας και διαθέτεις γνώσεις πάνω στην επεξεργασία τροφίμων και στην εξυπηρέτηση πελατών, είσαι αυτός που ψάχνουμε».

canada2

canada3

canada4

canada5

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ