Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
24.8 C
Athens
ΑρχικήTravel TipsΑυτή είναι η νούμερο 1 παροχή που επιθυμούν οι πελάτες στα ξενοδοχεία!Ποια...

Αυτή είναι η νούμερο 1 παροχή που επιθυμούν οι πελάτες στα ξενοδοχεία!Ποια πιστεύετε ότι είναι;

Κοινή παραδοχή αποτελεί ότι η δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο στα ξενοδοχεία θεωρείται απαραίτητη στο ίδιο μέγεθος που είναι και οιν πετσέτες και η παροχή νερού στο δωμάτιο.

Αμέτρητες έρευνες έχουν δείξει ότι στις προσδοκίες των επισκεπτών το δωρεάν Wifi έχουν θέσει υψηλά τον πήχη.  Πόσο ψηλά όμως; Ποιες διαστάσεις έχει λάβει η επιθυμία των επισκεπτών να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο μέσω του διαδικτύου;

Εκπληξη: Αυτή είναι η νούμερο 1 παροχή που επιθυμούν οι πελάτες στα ξενοδοχεία

- Advertisement -

Όπως έδειξε έρευνα παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας σε διαμερίσματα, Roomzzz, η επιθυμία των επισκεπτών να συνδέονται στο διαδίκτυο είναι μακράν σημαντικότερη από οτιδήποτε άλλο στο ξενοδοχείο.  Για παράδειγμα, τα δύο τρίτα των επισκεπτών το πολύ σε 7 λεπτά από την άφιξή του στο ξενοδοχείο συνδέεται στο Wifi.

Βενετία: Η Πόλη των Δόγηδων,ρομαντική και συνάμα πανέμορφη

Τα 2/3 αυτών ρωτούν για τον κωδικό του Wifi στη διάρκεια της διαδικασίας τσεκ ιν και σχεδόν ένας στους 10 πανικοβάλλεται αν το ξενοδοχείο δεν διαθέτει Wifi. Οι τουρίστες από το Λονδίνο είναι πολύ εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, τείνουν να ζητούν περισσότερο τη δωρεάν σύνδεση σε Wifi, ενώ η πλειονότητα των επισκεπτών αξιολογεί το δωρεάν Wifi ως το πλέον σημαντικό στοιχείο της διαμονής παρότι ενός δωματίου που έχει θέα.

Το Notting Hill της Θεσσαλονίκης: Η γειτονιά των παλαιοπωλείων με τις αντίκες,τα ρετρό cafe όπου ο David Bowie και Γιώργος Ζαμπέτας συγκατοικούν αρμονικά

Το ένα τέταρτο όσων συμμετείχαν στην έρευνα πλέον αγνοούν εντελώς την τηλεόραση του δωματίου και στρέφονται στο Wifi του ξενοδοχείου μέσω του οποίου βλέπουν τα αγαπημένα τους προγράμματα στην τηλεόραση ή ακουν την αγαπημένη τους μουσική, με υπηρεσίες όπως οι Netflix, Amazon Prime, Spotify και iTunes, οι οποίες χρειάζονται υψηλές ταχύτητες σύνδεσης», επισημαίνει ο επικεφαλής Ην. Βασιλείου της Roomzzz, Mark Walton.

Πηγή: iefimerida.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,270LikesΚάντε Like
88,473 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ