Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
22.1 C
Athens
ΑρχικήEco Newsnrg incharge: Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα - Ο φορτιστής που...

nrg incharge: Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα – Ο φορτιστής που επιλέγω για οικονομική και γρήγορη φόρτιση

Ως παρουσιαστής της ταξιδιωτικής εκπομπής «Εικόνες» και εκδότης, η καθημερινότητα μου όπως καταλαβαίνεται είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, επομένως δεν μπορώ να φανταστώ να σπαταλάω χρόνο στις βενζίνες του αυτοκινήτου μου. 

Για τον λόγο αυτό έχω επιλέξει ηλεκτρικό αυτοκίνητο και φόρτιση με το nrg incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, γεγονός που μου εξασφαλίζει οικονομική και γρήγορη φόρτιση.

- Advertisement -

Πιο συγκεκριμένα, στο γκαράζ της εταιρείας μου έχω τοποθετήσει τον φορτιστή γραφείου της nrg, ο οποίος αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Είναι εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις και είναι η κατάλληλη λύση για όλα τα γραφεία αλλά και για την οικία σας.

Έτσι, συνδέω το αυτοκίνητο μου στον φορτιστή και όσο δουλεύω και συνεχίζω τη μέρα μου, το όχημά μου φορτίζει. Τελειώνοντας, λοιπόν, τη δουλειά, κατεβαίνω, παίρνω το αυτοκίνητό μου και το χρησιμοποιώ, χωρίς να ανησυχώ για καύσιμα.

Πρόκειται πραγματικά για ένα φορτιστή, με εύρος ισχύος 7,4 έως 22 kW, με πρίζα Type 2 ή με ενσωματωμένο καλώδιο και σύνδεση Type 2, με ενσωματωμένο μετρητή ενέργειας, που επιτρέπει τη δυναμική διαχείριση των φορτίων, με επικοινωνία μέσω Ethernet Wifi ή 4G/5G και με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της καλής του λειτουργίας μέσω εφαρμογής (App). Τι άλλο θέλετε;

Επίσης, η εξυπηρέτηση πελάτων της nrg είναι 24/7, έτσι αν χρειαστώ κάποια συμβουλή ή καθοδήγηση σε σχέση με τον τρόπο φόρτισης, μπορώ ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσω μαζί τους.

Η εγκατάσταση δεν γίνεται από την nrg, αλλά από ηλεκτρολόγο που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους εγκαταστάσεις και είναι μια εξαιρετικά εύκολη διαδικασία, την οποία από προσωπική εμπειρία, σας λέω ότι αξίζει να δοκιμάσετε.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,271LikesΚάντε Like
88,475 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ