Ένας καθηγητής από το Τέξας αξίζει πραγματικά το βραβείο του καλύτερου εκπαιδευτικού. Και θα καταλάβετε παρακάτω γιατί το λέμε αυτό. Έκανε μια πραγματικά μια απλή αλλά και πολύ γλυκιά κίνησή του απέναντι στους μαθητές του.

Την Τετάρτη οι μαθητές της τάξης του λυκείου που διδάσκει ο κύριος Τζόνστον έγραφαν ένα πολύ σημαντικό διαγώνισμα. Μόλις έμαθε ότι πολλά παιδιά δεν είχαν προλάβει να φάνε πρωινό λόγω του διαβάσματος, αντί να τα μαλώσει για την κακή διαχείριση του χρόνου τους, ξεκίνησε να τους μοιράζει σάντουιτς. Πιο συγκεκριμένα, έστησε τον «πάγκο» του έξω από την πόρτα της αίθουσας και άρχισε να φτιάχνει επιτόπου σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα για όλους.

Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με νησιά του Αιγαίου! Ανάμεσά τους και οι Σποράδες!

«Να πούμε ένα ευχαριστώ στον κύριο Τζόνστον που έφτιαξε σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα για τους μαθητές του που δεν είχαν φάει πρωινό πριν από το τεστ σήμερα το πρωί», έγραψε μια μαθήτρια σε ανάρτησή της στο Twitter, ανεβάζοντας παράλληλα και φωτογραφίες με τον καλόκαρδο καθηγητή.

Ταξίδι στον χρόνο: Η Ιταλία του χθες και του σήμερα (photos)

Τουρίστας στην Σκιάθο ήθελε να δει από κοντά απογείωση αεροσκάφους και… εκτοξεύτηκε! (video)

Όπως είναι φυσικό το tweet έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 104.000 καρδούλες! Πολλοί μάλιστα δεν δίστασαν να εκφράσουν το θαυμασμό τους απέναντι στον καθηγητή: «Δεν τον ξέρω καν, αλλά τι είδωλο», γράφει κάποιος. «Οι δάσκαλοι χρειάζονται πραγματικά αύξηση», γράφει ένας άλλος.

πηγή: olivermagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ