Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
26.9 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΟ όμιλος webhotelier | primalres διοργανώνει το πρώτο Travel Tech Forum με...

Ο όμιλος webhotelier | primalres διοργανώνει το πρώτο Travel Tech Forum με συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών του κλάδου

Ο όμιλος webhotelier | primalres, ηγέτης στη διάθεση προηγμένων τεχνολογιών στον χώρο του τουρισμού, πρωτοπορεί με τη διοργάνωση του πρώτου ετήσιου Forum Ταξιδιωτικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα που στόχο έχει να συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων του κλάδου της Φιλοξενίας. Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης Xenia για την Τουριστική Βιομηχανία, ο όμιλος διοργανώνει την Κυριακή, 26/11 το Travel Tech Forum Greece 2023 με θέμα «Knowledge as a catalyst for change» (Η γνώση ως καταλύτης για την αλλαγή), προσκαλώντας ομιλητές και στελέχη από κορυφαίες εταιρείες που διαμορφώνουν τις παγκόσμιες τάσεις στον κλάδο του online travel.

Συμβάλλοντας ενεργά εδώ και 15 χρόνια στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων της Βιομηχανίας της Φιλοξενίας, ο όμιλος webhotelier | primalres έχει ως στόχο να μοιραστεί την τεχνογνωσία του, αλλά και να προσφέρει στις επιχειρήσεις του Ελληνικού Τουρισμού εργαλεία και πρακτικές που θα συμβάλλουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους, φέρνοντας στο βήμα του Forum ηγετικά στελέχη από τις εταιρείες Google, TripAdvisor, Booking.com, Expedia, Airbnb, Hotelbeds και BEONx.

- Advertisement -

Εκπροσωπώντας την TripAdvisor, οι Alvise Fornasier, Global Head of Partner Success και Rachel Vardon, Global Head of Agency Development, θα αναλύσουν πώς το περιεχόμενο της κορυφαίας πλατφόρμας συμβάλλει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας λήψης απόφασης του ταξιδιώτη, από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι και τις τελικές επιλογές του, αλλά και κατά την υλοποίηση του ταξιδιού του. Στις δυνατότητες και τα προϊόντα που έχουν στη διάθεσή τους τα καταλύματα, προκειμένου να προβούν σε απευθείας κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα τους, θα εστιάσει στην ομιλία της η Πηγή Ματθαίου Strategic Travel Parnernerships Manager από τη Google. Την κομβική σχέση που αναπτύσσει ο ταξιδιώτης με το ξενοδοχείο και την Expedia θα παρουσιάσει στην ομιλία της η Βασιλική Μαυροκέφαλου, Market Management Director για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ανατολική Αδριατική. Από την πλευρά τους, εκπροσωπώντας τη μεγαλύτερη online πλατφόρμα κρατήσεων Booking.com, οι Letizia Cocco, Connectivity Parner/Business Manager και Τάσος Ευθυμίου Area Manager/Partner Sales για Ελλάδα και Κύπρο, θα παρουσιάσουν τις τάσεις της αγοράς που επηρεάζουν τη ζήτηση, αλλά και καινοτόμες εξελίξεις στη διαμόρφωση των προϊόντων και υπηρεσιών της. Παράλληλα, ο Jorge Cortés, Commercial Vice President της Hotelbeds, θα αναφερθεί στο παρόν και το μέλλον της εταιρείας ως ο μεγαλύτερος παγκόσμιος online ταξιδιωτικός πράκτορας στην αγορά του B2B travel.

Από την πλευρά της webhotelier | primalres, ο Γιάννης Φώτης, Chief Marketing Officer θα παρουσιάσει συνοπτικά το οικοσύστημα προϊόντων και λύσεων του ομίλου, ενώ λίγο αργότερα θα παραθέσει ποσοτικά δεδομένα για το πως διαμορφώνεται η εικόνα της τουριστικής κίνησης για το 2024 από πλευράς online κρατήσεων για την Ελλάδα. Με τη σειρά του ο Τάσσος Κιναλής, Chief Business Development Officer του ομίλου θα παρουσιάσει το roompay, το νέο ολοκληρωμένο σύστημα αποδοχής πληρωμών που δημιούργησε η webhotelier | primalres σε συνεργασία με τη viva.com ώστε να καλύψει τις ανάγκες καταλυμάτων διαμονής όλων των τύπων. Τέλος, ο Richard Bedenham, εξειδικευμένο στέλεχος Revenue Management του ομίλου της webhotelier |primalres θα παρουσιάσει το σύστημα βελτιστοποίησης εσόδων BEONx, το οποίο συμβάλλει καθοριστικά στη λήψη αποφάσεων από τους ξενοδόχους, βάσει ανάλυσης δεδομένων.

Ο Πάνος Κοντοζαμάνης, CEO του ομίλου webhotelier | primalres σημειώνει: «Τα τελευταία χρόνια ο όμιλος μας έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα προϊόντων e-business που πιστεύουμε ότι καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες των καταλυμάτων διαμονής. Πέραν όμως από τα προϊόντα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός απαιτεί και μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειριών. Το Travel Tech Forum αποτελεί τη συμβολή μας σε αυτή την

προσπάθεια. Βλέπουμε το forum ως ένα χώρο διάδοσης και ανταλλαγής γνώσης ώστε τεχνογνωσία αλλά και καλές πρακτικές από εταιρείες που διαμορφώνουν τις παγκόσμιες τάσεις στο online travel να φθάσουν στις ελληνικές επιχειρήσεις Φιλοξενίας.»

Στη Βιομηχανία της Φιλοξενίας, όπου το τοπίο και οι προκλήσεις μεταβάλλονται συνεχώς, για τον Όμιλο webhotelier | primalres μοναδική σταθερά αποτελεί η ισχυρή βούληση της συμβολής της στον ψηφιακό μετασχηματισμό των προϊόντων του κλάδου σε συνδυασμό με την παράλληλη αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και του ελληνικού τουρισμού ως προϊόντος γενικότερα.

Λίγα λόγια τον όμιλο webhotelier |primalres

Με πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά, ο όμιλος webhotelier | primalres προσφέρει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις ταξιδιωτικής τεχνολογίας σε περισσότερα από 16.000 ξενοδοχεία και καταλύματα διαμονής διαφόρων τύπων σε 38 χώρες.

Το οικοσύστημα προϊόντων του ομίλου περιλαμβάνει τη μηχανή κρατήσεων webhotelier, το primalres channel manager, συστήματα διαχείρισης ξενοδοχείων και καταλυμάτων (PMS) όπως το hotel works και το cloud-based hotelizer, την cloud-based ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης loggia, καθώς και ένα δυναμικό Β2Β marketplace direct κρατήσεων με 35.000+ ταξιδιωτικά γραφεία.

Το οικοσύστημα ολοκληρώνεται από μια σειρά διασυνδεδεμένων συστημάτων και εφαρμογών όπως το roompay σύστημα αποδοχής πληρωμών, metasearch connectivity, σουίτα αναλύσεων/αναφορών σε πραγματικό χρόνο, εφαρμογή δυναμικής τιμολόγησης και την πλατφόρμα βελτίωσης του conversion RateParity.

Ο όμιλος απασχολεί 110+ εργαζόμενους, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής, συμβάλλοντας καθοριστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό ξενοδοχείων και καταλυμάτων καθώς και στη διατήρηση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος μέσα σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο online περιβάλλον. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.traveltechforum.com/

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,286LikesΚάντε Like
88,427 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ