Τι κάνει μοναδικό, ένα εστιατόριο, μία ταβέρνα, ένα γκουρμέ πολυτελές restaurant; Η τιμιότητα του… ότι δηλαδή προσφέρει αυτά που υπόσχεται  και αξίζει τα λεφτά του. Τουλάχιστον για μένα ,αυτό σημαίνει τιμιότητα σε οποιαδήποτε επιχείρηση και ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις εστίασης!

Σήμερα λοιπόν στο blog μου και στο travelstyle.gr θα σας περιγράψω και θα σας παρουσιάσω το τιμιότερο, τουλάχιστον όπως εγώ πιστεύω, μαγειρείο, μεζεδοπωλείο ή αν θέλετε βυζαντινό παστομαγειρείο! «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» , (karamanlidika.gr)

Τάσος Δούσης για Ρώμη: 6+1 πράγματα που πρέπει να κανείς για να περάσεις υπέροχα!

Για πρώτη φορά με είχε πάει ένας φίλος μου ο Τόλης που του αρέσουν οι γωνιές της Αθήνας και από τότε κόλλησα για τα καλά. Πρόκειται για ένα μαγειρείο που έχει ενώσει πείρα ,ποιότητα και παράδοση σε ένα πολύ όμορφο γωνιακό νεοκλασικό κτίριο στην οδό Σωκράτους 1 και Ευριπίδου 52!

Ο Τάσος Δούσης ανακαλύπτει το πιο τίμιο μαγειρείο της Αθήνας που έχει ξετρελάνει τους ξένους!

Εκεί δηλαδή που είναι και η παλιά αγορά της Αθήνας. Τι είναι τα Καραμανλήδικα; Οι Καραμανλήδες είναι Έλληνες που διατήρησαν ανέπαφη την γεύση και τον πολιτισμό τους από τα βάθη της Καππαδοκίας και της Κιλικίας

Η βίλα στην Σαντορίνη που ξετρέλανε τον Τάσο Δούση και όχι μόνο… Γιατί η booking της δίνει 9,8!

Η πατρίδα τους ονομάστηκε Καραμανία από τους οθωμανούς και οι κάτοικοι Καραμανλήδες. Καραμανλήδες, είναι οι άνθρωποι που διέδωσαν τα παστά προϊόντα στο Βυζάντιο! Συνδυάζουν τα μπαχαρικά της Ανατολής με το κρέας. Ήταν η ανάγκη τότε για προμήθειες τροφίμων στους ταξιδευτές που οδηγούσαν τα καραβάνια στα βάθη της Ανατολής. Αυτό είναι τα «Καραμανλήδικα του Φάνη»

Διαβάστε ακόμα:  Τάσος Δούσης: Η εμπειρία της διαμονής μου στο Kyniska Palace Conference & Spa στον Μυστρά

Ο Τάσος Δούσης ανακαλύπτει το πιο τίμιο μαγειρείο της Αθήνας που έχει ξετρελάνει τους ξένους!

Εκει μπορείτε να δοκιμάσετε αυθεντικές καραμανλίδικες συνταγές μαγειρικής και να προμηθευτείτε προϊόντα αλλαντοποιίας Sary.

Προϊόντα που έχουν την έδρα τους στην Δράμα, πατρίδα της μάνας μου. Να γιατί μου αρέσει, το λίγο καυτερό, το τσίπουρο και οι μεζέδες!  Το συγκεκριμένο μαγειρείο έχει ξετρελάνει κυριολεκτικά τους ξένους πού με τουλάχιστον 5000 κριτικές το έχουν απογείωση στην trivago δίνοντάς του άριστα!

Ο Τάσος Δούσης ανακαλύπτει το πιο τίμιο μαγειρείο της Αθήνας που έχει ξετρελάνει τους ξένους!

Ναι πρέπει να το επισκεφτείτε γιατί είναι μία γαστρονομική εμπειρία ζωής! Μόνο μην επιδιώξετε να το επισκεφθείτε το Σαββατοκύριακο, διότι δεν θα βρείτε με τίποτα τραπέζι. Δοκιμάστενα πάτε καλύτερα  μία καθημερινή, Τρίτη ή Τετάρτη για παράδειγμα.

Τι να δοκιμάσετε…

Σουτζουκι Καραμανλίδικο με αυγά μάτια, λουκάνικο κεφτέ γιαουρτλού σε πίτα ,παστουρμά θαλάσσης Κομοτηνής, Καραμανλίδικο Πάρμα το κεμπάπ γιαουρτλού σε πίτα και ρώσικη σαλάτα του Μήτσου

Καλη όρεξη!

Τάσος Δούσης: Στο Μοναστηράκι ανακάλυψα το καλύτερο wine bar στην Ελλάδα! Οι ξένοι παραληρούν και έχει 1069 σχόλια με βαθμολογία 5,0

Ο Τάσος Δούσης ανακαλύπτει το πιο τίμιο μαγειρείο της Αθήνας που έχει ξετρελάνει τους ξένους!

Ο Τάσος Δούσης ανακαλύπτει το πιο τίμιο μαγειρείο της Αθήνας που έχει ξετρελάνει τους ξένους!

Μην ξεχνάτε ότι το διαβάσατε στο blog μου στο Travelstyle.gr

Για περισσότερα άρθρα μπείτε στο blog μου στο Travelstyle.gr  εδώ https://www.travelstyle.gr/

Ακολουθήστε με και στο instagram για περισσότερες πληροφορίες και ταξιδιωτικά tips που δεν θα δείτε στο travelstyle.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ