Εικόνες Τάσος Δούσης

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» επιστρέφουν μετά από λίγο καιρό απουσίας στο «OPEN» με νέα επεισόδια, το Σάββατο 23/11 στις 20:00.

Επίσης, δείτε ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό από τον Τάσο Δούση στη Καππαδοκία! (Βίντεο)

Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στο Μπαλί, εκεί όπου ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί και μας κρατάει συντροφιά με τις μαγικές «Εικόνες» του τόπου.

Το «νησί των Θεών» έχει να επιδείξει απίστευτες παραλίες, φοβερές αμμουδιές, ανεπανάληπτα ηλιοβασιλέματα και άλλα πολλά που θα τα δείτε στο επεισόδιο του Σαββάτου, στις 20:00 στο «OPEN».

- Advertisement -

Δείτε το trailer για το νέο επεισόδιο:

Στις υπόγειες πόλεις της Καππαδοκίας! Ένα μοναδικό ρεπορτάζ από τον Τάσο Δούση και τις “Εικόνες” (video)

Ο Τάσος Δούσης ταξίδεψε στη φαντασμαγορική Καππαδοκία με τις “Εικόνες”, όπου εκεί εξερεύνησε τις υπόγειες πόλεις. Δείτε το μοναδικό ρεπορτάζ!

Άνθρωποι στα έγκατα της γης… Υπόγειες πόλεις σκαμμένες στα 90μ. κάτω από τη γη με πληθυσμό 9000 άτομα! Παρότι ήτανε κάτω από το έδαφος δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από μία τυπική πόλη. Με κοινόχρηστα δωμάτια, στάβλους, ναούς, πηγάδια για παροχή πόσιμου νερού, κελάρια κρασιού και ελαιοτριβεία.

Η επίσκεψη στις υπόγειες πόλεις είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που αξίζει να κάνει κάποιος στην Καππαδοκία. Ένα εκπληκτικό και ενδιαφέρον μάθημα ιστορίας! Μη χάσετε φυσικά κι άλλη μια εντυπωσιακή εμπειρία, που δεν είναι άλλη από τη βόλτα με αερόστατο!

Μη χάσετε περισσότερα μοναδικά βίντεο στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube!

Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στις εξωπραγματικές κοιλάδες της Καππαδοκίας με… γουρούνα! (video)

Ο Τάσος Δούσης ταξίδεψε στη μαγευτική Καππαδοκία με τις “Εικόνες”, και μας ξεναγεί στις εξωπραγματικές κοιλάδες της με… γουρούνα!

Ο Τάσος Δούσης μας παρουσιάζει την Κόκκινη Κοιλάδα με τα σκαλισμένα σπίτια, την Κοιλάδα της Αγάπης και φυσικά την Ροζ Κοιλάδα με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε μια φοβερή εμπειρία στην Καππαδοκία, τότε νοικιάστε μια γουρούνα και ξεκινήστε την ανακάλυψη!

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ