Εικόνες - Ευρυτανία

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open TV, αυτή την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 στις 20:00, με ένα ακόμα υπέροχο επεισόδιο!
Μην το χάσετε!

Μη χάσετε το 3ο και τελευταίο μέρος των Εικόνων στην Ευρυτανία!

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ολοκληρώνουν την εξερεύνηση της Ευρυτανίας, αυτού του μοναδικού ορεινού προορισμού, ανακαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά της όπως το γεφύρι της Βίνιανης, το εγκαταλελειμμένο χωριό της Παλιάς Βίνιανης και τη μοναδική στο είδος της μονή Στάνα.

Το οδοιπορικό συνεχίζεται στο μυστηριώδες χωριό Άγραφα, στον υπέροχο οικισμό του χωριού Φιδάκια και στον υδάτινο μαγικό κόσμο της πανέμορφης τεχνητής λίμνης Κρεμαστών.

Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ στο πρώτο μέρος της εκπομπής για τον μαγευτικό νομό της Ευρυτανίας βρέθηκαν στα γραφικά μονοπάτια του ποταμού Καρπενησιώτη κάνοντας ιππασία, επισκέφτηκαν το Μεγάλο Χωριό και εντυπωσιάστηκαν από το παραμυθένιο σκηνικό που με τα ξύλινα γεφυράκια στο χωριό.

Στη συνέχεια στο δεύτερο επεισόδιο εξερεύνησαν τον ανέγγιχτο φυσικό θησαυρό του φαραγγιού Πάντα Βρέχει και βιώσαν μία υπέροχη εμπειρία στους καταρράκτες που σχηματίζονται εκεί!

Διαβάστε ακόμα:  Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν στο εκπληκτικό Μπουένος Άιρες – Δείτε τα δύο νέα επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το οδοιπορικό ολοκληρώθηκε με δοκιμή τοπικών σπεσιαλιτέ, αλμυρών και γλυκών!

Δείτε το trailer της εκπομπής:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” , γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ