Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
24.7 C
Athens
ΑρχικήTravel TipsΟ Τάσος Δούσης γράφει 8 λόγους που τα ταξίδια μάς κάνουν υγιέστερους...

Ο Τάσος Δούσης γράφει 8 λόγους που τα ταξίδια μάς κάνουν υγιέστερους σωματικά και ψυχικά!

Μας αρέσουν τα ταξίδια, τα θεωρούμε διασκεδαστικά, δεν έχουμε ποτέ φανταστεί όμως, πόσο βελτιώνουν… και την υγεία μας! Ο αμερικανικός Σύνδεσμος Ταξιδίων δημιούργησε μια λίστα με επτά τρόπους με τους οποίους λίγες μέρες σ’ έναν άλλο τόπο μπορούν να κάνουν την ζωή μας καλύτερη.

Διαβάστε ακόμη: Η ιστορία του ερειπωμένου κτήματος Μπενάκη

- Advertisement -
1.Βελτιώνουμε τις κοινωνικές μας δεξιότητες


Γνωρίζουμε καινούριους ανθρώπους, είτε μιλώντας με τους ανθρώπους του χώρου που θα μείνουμε, είτε με μια τυχαία συνάντηση στο τρένο, σ’ ένα μπαρ ή σ’ ένα αξιοθέατο. Ειδικά αν ταξιδεύουμε μόνοι θα “αναγκαστούμε” να βελτιώσουμε τις κοινωνικές μας δεξιότητες και να μειώσουμε το όποιο άγχος μας δημιουργεί κάτι τέτοιο.

2.Μειώνουμε το στρες

Ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και τα προβλήματά της πραγματικά, αντί να καθίσουμε σπίτι και απλώς να ξεκουραστούμε. Τα ταξίδια μας βοηθούν να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας και να βρούμε νέα δύναμη να κυνηγήσουμε τους στόχους μας.

3,Πετυχαίνουμε στόχους


Ολοκληρώνοντας μια λίστα με ταξιδιωτικούς προορισμούς ή με συγκεκριμένες δραστηριότητες στους προορισμούς αυτούς, όπως το να επισκεφθούμε ένα μνημείο ή να ανέβουμε ένα βουνό, αποκτούμε αυτοπεποίθηση για να εκπληρώσουμε και άλλους στόχους στην καθημερινότητα και γενικά στη ζωή μας.

4.Παραμένουμε σε φόρμα


Για να δούμε έναν προορισμό, όλα τα αξιοθέατα και την ατμόσφαιρα μιας περιοχής, θα πρέπει…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,266LikesΚάντε Like
88,565 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ