Τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που χάρισε στο Open ο Τάσος Δούσης με την εκπομπή “Εικόνες” το Σαββατοκύριακο “ανάγκασαν” το κανάλι να πάρει την μεγάλη απόφαση!

Ποια είναι αυτή; Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, οι “Εικόνες” από τη νέα εβδομάδα έρχονται σε καθημερινή βάση, από τις 20:00 έως τις 21:00, με νέα επεισόδια αλλά και παλαιότερα σε επανάληψη! Άλλωστε οι “Εικόνες” με τον Τάσο Δούση έχουν αποδείξει, κάθε Σαββατοκύριακο που προβάλλονται ακόμα, πως δεν “χαμπαριάζουν” από επαναλήψεις αφού ακόμα και σε επεισόδια που έχουμε ξαναδεί χαρίζει πολύ υψηλά, για τα δεδομένα, νούμερα τηλεθέασης!

- Advertisement -
Τάσος Δούσης

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιον τον Τάσο Δούση, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα απολαμβάνουμε τις “Εικόνες” από Δευτέρα έως Παρασκευής (στην ώρα που προαναφέραμε) και θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε σε φοβερά μέρη από κάθε γωνιά του κόσμου και της Ελλάδος!

Ήδη ο Τάσος Δούσης έχει προχωρήσει στα γυρίσματα νέων επεισοδίων από Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ΣπέτσεςΎδραΚέρκυρα ενώ σύντομα θα βρεθεί και στην Μύκονο! Μείνετε συντονισμένοι στο Open λοιπόν γιατί μας περιμένουν αμέτρητες… “Εικόνες”, όλο το καλοκαίρι, από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Τάσος Δούσης: “Η Κύπρος μας βάζει τα γυαλιά στο θέμα του τουρισμού”

Τι θα κάνει η Κύπρος προκειμένου να δεχτεί τουρίστες αλλά παράλληλα να μην έχει επιπλέον προβλήματα με τον  κορoνοϊό; Δείτε τι λέει ο Τάσος Δούσης, για την αντιμετώπιση του θέματος όχι μόνο από την Κύπρο αλλά και άλλες χώρες αλλά και ποια είναι η αντίστοιχη στάση της δικής μας χώρα στο θέμα αυτό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης,  αναφέρθηκε στα μέτρα που θα λάβει η Κύπρος μέσα από το προφίλ του στο Instagram και παράλληλα κάνει μια διαπίστωση: Γιατί η Ελλάδα δεν παίρνει αντίστοιχα μέτρα προστασίας και ανοίγει τα σύνορα της στους τουρίστες ουσιαστικά χωρίς προϋποθέσεις;

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Travelstyle.gr:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ