Εικόνες, Φαράγγι Πάντα Βρέχει
Ενημερώθηκε στις 9 Μαΐου 2023, 15:07

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι τους εντός Ελλάδας αυτή τη φορά στην όμορφη Ευρυτανία στα ορεινά, γραφικά χωριά της και στα πανέμορφα φυσικά της αξιοθέατα! Συγκεκριμένα ο Τάσος Δούσης επισκέπτεται και μας δείχνει το εντυπωσιακό φαράγγι με το πολύ.. πρωτότυπο όνομα το Φαράγγι Πάντα Βρέχει που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Ροσκά και Δολιανά, νότια του νομού Ευρυτανίας.

Μας αποκαλύπτει το καλά κρυμμένο μυστικό στο της Ευρυτανίας, αφού για να προσεγγίσει κάποιος το φαράγγι χρειάζεται προσπάθεια, ωστόσο οι εντυπωσιακές εικόνες που θα συναντήσει θα τον αποζημιώσουν και με το παραπάνω!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα το επισκέφτηκαν, το εξερεύνησαν και μας παρουσιάζουν στο βίντεο ένα από τα ομορφότερα φυσικά αξιοθέατα όχι μόνο της Ευρυτανίας αλλά της Ελλάδας!

Δείτε το βίντεο

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” του, γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς προορισμούς, αξιοθέτα, κρυμμένα μυστικά, tips, ξεχωριστές εμπειρίες έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του! Stay tuned!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας!

O Τάσος Δούσης επισκέφτηκε επίσης και μας σύστησε το Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατόδασος και σε υψόμετρο 750 μέτρων στις πλαγιές του όρους Καλιακούδα!

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας

Δείτε το video

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ