Εικόνες Πουκέτ

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν και να μας αποκαλύπτουν σημεία του κόσμου έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί! Εδώ οι Εικόνες του Τάσου Δούση και η ομάδα του συνεχίζουν το ταξίδι στην εξωτική και μακρινή Ταϊλάνδη και μεταξύ άλλων ζουν μια ακόμα μοναδική εμπειρία, μια επίσκεψη στο… βασίλειο της τίγρης!

- Advertisement -

Μετά την επίσκεψη στο Μεγάλο Παλάτι, το ταΐσμα των ελεφάντων στην Τσιάνγκ Μάι, την… εντομοφαγία στην Chinatown, την ξενάγηση στην πλωτή αγορά της Μπανγκόκ, το ταϊλανδέζικο street food στην Τσιάνγκ Μάι, το… μπάνιο των ελεφάντων επίσης στην Τσιάνγκ Μάι , την ξεχωριστή εμπειρία… νυχτερινής διασκέδασης, τη βόλτα στον Bangla Road στο Πουκέτ, τον δρόμο της αμαρτίας ήρθε η ώρα για ιδιαίτερες εμπειρίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του, φτάνουν στο Πουκέτ και συγκεκριμένα στο Βασίλειο της τίγρης, ζουν και μοιράζονται μαζί μας μια διαφορετική εμπειρία, αφού εδώ είδαν από κοντά, χάιδεψαν και… συναναστράφηκαν τίγρεις! 

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μοιράζονται μαζί μας αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία!

Δείτε το βίντεο

Ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” του, γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αξιοθέατα, tips και ξεχωριστές εμπειρίες!

Ταξιδέψτε μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ