Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στην Αίγυπτο

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open TV, αυτή την Κυριακή 07 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:00, με ένα ακόμα υπέροχο επεισόδιο!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν την εξερεύνησή τους και ταξιδεύουν «Στη Γη των Φαραώ» την Αίγυπτο και θα δούμε το πρώτο μέρος αυτού του υπέροχου ταξιδιού αυτή την Κυριακή το 7 Φεβρουαρίου, στις 20.00, στο OPEN. Μην χάσετε το πρώτο μέρος!

«Στη Γη των Φαραώ»

Ο  Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην Αίγυπτο, σε ένα ταξίδι στη χώρα που μετράει 7.000 χρόνια πολιτισμού. Το ταξίδι ξεκινάει από το Κάιρο, την πόλη των 1000 μιναρέδων, και καταλήγει στα χωριά και τις φυλές των Νούβιων στα σύνορα Αιγύπτου – Σουδάν στο Ασουάν μέσα από μία εκπληκτική κρουαζιέρα στον θεϊκό ποταμό Νείλο.  

Πρώτη στάση της εκπομπής στο χαοτικό Κάιρο των 20 εκ. κατοίκων. Εκεί οι ΕΙΚΟΝΕΣ στο πρώτο επεισόδιο για την Αίγυπτο και το Κάιρο θα μας παρουσιάσουν τη νεκρόπολη της Γκίζας με τις Πυραμίδες των Φαραώ. Πρώτη και καλύτερη η πυραμίδα του Χέοπα, όπου ο δημοσιογράφος κατάφερε να μπει μέσα και να φτάσει μέχρι και τον ταφικό θάλαμο του Χέοπα. Στη συνέχεια το ρεπορτάζ συνεχίζεται με την Ακρόπολη του Καΐρου με την επιβλητική θέα και το τζαμί του Μωχάμετ Αλί. Λίγο παρακάτω το ρεπορτάζ συνεχίζεται με τη Νεκρόπολη των ζωντανών, εκεί που οι κάτοικοι του Καΐρου ζουν μέσα σε νεκροταφεία μαζί με τους νεκρούς.  

Η εκπομπή κάνει κρουαζιέρα στο Νείλο με φολκλορικά στοιχεία, δοκιμάζει το κοσαρι – το φαγητό των φτωχών της πόλης, και το κιουνεφέ σε ένα ζαχαροπλαστείο με ιστορία 100 ετών. Το ρεπορτάζ κλείνει με τη γέφυρα των λιονταριών και το κεντρικό Κάιρο που μοιάζει με Παρίσι.

Ο Τάσος Δούσης σας παρουσιάζει μοναδικές «Εικόνες» από το ανεπανάληπτο αυτό ταξίδι Αίγυπτο, αυτή την Κυριακή στις 20.00 μέσα από την συχνότητα του OPEN. 

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ