Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο OPEN! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη, συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα…επέστρεψαν στην Ευρώπη και τώρα ταξιδεύουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην όμορφη Αρκαδία! Μάλιστα αυτή την εβδομάδα θα… ταξιδέψουμε περισσότερο αφού θα δούμε δύο νέα επεισόδια back to back με το πρώτο και το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στην Ορεινή Αρκαδία, το Σάββατο 18/12 και την Κυριακή 19/12.

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια, αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα! Δείτε το πρώτος μέρος του ταξιδιού το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 20.00, στο OPEN.

- Advertisement -

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στην Αρκαδία, τη «σπονδυλική στήλη» της Πελοποννήσου!

Μας ξεναγούν στα γραφικά χωριά Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Βυτίνα, Ελληνικό, μένουν έκπληκτοι με το μαγικό τοπίο δίπλα στους μπαρουτόμυλους στον Άγιο Ιωάννη και επισκέπτονται την υπέροχη Μονή Τιμίου Προδρόμου που βρίσκεται μέσα στους βράχους!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ περπατούν στον εντυπωσιακό «Δρόμο της Αγάπης», κάνουν βόλτα με ποδήλατα μέσα στη φύση και θαυμάζουν τον επιβλητικό Λούσιο ποταμό

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ