Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση πραγματοποιούν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, την «πόλη των πόλεων», και εσείς έχετε την ευκαιρία να δείτε το επεισόδιο από το 1ο μέρος του ταξιδιού, στο You Tube live στις 19:00, πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Τι θα δείτε στο νέο επεισόδιο των Εικόνων με τον Τάσο Δούση στην Κωνσταντινούπολη Μέρος 1ο

Πρώτος σταθμός του ταξιδιού στην Κωνσταντινούπολη είναι ο μεγαλοπρεπής ναός της Αγίας Σοφίας, όπου ο Τάσος Δούσης σας έχει ετοιμάσει μια μοναδική περιήγηση. Επίσης, θα επισκεφτεί τη Βασιλική Κινστέρνα, που αποτελεί το μεγαλύτερο υπόγειο υδραγωγείο της Πόλης.

- Advertisement -

Στη συνέχεια, οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση «χάνονται» στο περίφημο μεγάλο παζάρι, το Καπαλί Τσαρσί και εκπλήσσονται από την ποικιλία των μπαχαρικών στην Αιγυπτιακή Αγορά, ενώ στη συνοικία Εμινονού δοκιμάζουν πεντανόστιμο σάντουιτς με ψάρι και θαυμάζουν την πολυφωτογραφημένη Γέφυρα του Γαλατά.

Μη χάσετε την πρεμιέρα του επεισοδίου για την Κωνσταντινούπολη στις 19:00 στο You Tube όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε και συνομιλήσετε ζωντανά με άλλους θεατές ενώ το επεισόδιο προβάλλεται για πρώτη φορά!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Ο Τάσος Δούσης ανακάλυψε τις περίφημες τσάντες “μαϊμού” στο Καπαλί Τσαρσί στην Κωνσταντινούπολη! (video)

Ο Τάσος Δούσης ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη με τις “Εικόνες”, όπου εκεί φυσικά επισκέφτηκε το διάσημο παζάρι Καπαλί Τσαρσί. Εκεί ανακάλυψε και το μαγαζί με τις περίφημες τσάντες “μαϊμού”!

Στο ρεπορτάζ του για τις “Εικόνες”, ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει ότι στο μαγαζί αυτό βρίσκει κανείς τσάντες από πασίγνωστες μάρκες, όπως Louis Vuitton, Chanel, Hermes, από το οποίο μάλιστα ψωνίζουν και οι επώνυμες Ελληνίδες. Ο έμπορος που πουλάει τις τσάντες “μαϊμού” αποκαλύπτει ποιες είναι οι πελάτισσές του από την ελληνική show biz.

Μάθετε τα πάντα στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί, και μην ξεχνάτε, αύριο Σάββατο 29/02, οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ