Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο OPEN! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη, συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα… και τώρα επιστρέφουν Ευρώπη και συγκεκριμένα στην πόλη του φωτός, το υπέροχο Παρίσι.

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν στο Παρίσι! Δείτε το δεύτερο μέρος του ταξιδιού την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 20.00, στο OPEN.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ και αυτή την εβδομάδα μας ταξιδεύουν στo Παρίσι, την πόλη του έρωτα και του φωτός!

Αρχικά επισκέπτονται την επιβλητική Αψίδα του Θριάμβου, ενώ στη συνέχεια μας ξεναγούν στη δημοφιλή λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και στην εντυπωσιακή γέφυρα του Αλεξάνδρου του Γ’.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ μας παρουσιάζουν τις καταπληκτικές πλατείες Κονκόρντ και Βαντόμ, τη γραφική συνοικία της Μονμάρτης, ενώ κάνουν και κρουαζιέρα στον Σηκουάνα. Επίσης, επισκέπτονται την εντυπωσιακή Όπερα του Παρισιού και την περίφημη Γκαλερί Λαφαγιέτ

Διαβάστε ακόμα:  «Εικόνες»: Ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει Καρταχένα και Καστοριά - Δύο συναρπαστικά επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

- Advertisement -

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ