Εικόνες Δούσης
Ενημερώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022, 12:30

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open TV, αυτή την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 στις 20:00, με ένα ακόμα υπέροχο επεισόδιο!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν και ολοκληρώνουν την εξερεύνησή τους και το ταξίδι «Στη Γη των Φαραώ» την Αίγυπτο και αυτή την Κυριακή το 7 Μαρτίου, στις 20.00, στο OPEN θα δούμε το νέο επεισόδιο του υπέροχου ταξιδιού! Μην το χάσετε!

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στην Αίγυπτο, και συνεπακόλουθα την ονειρική κρουαζιέρα τους στον Νείλο!

Αφού πρώτα περιηγηθούν στο Ασουάν, την πιο όμορφη πόλη της Αιγύπτου, θα θαυμάζουν την ανατολή του ηλίου στη μεγαλύτερη έρημο του κόσμου, τη Σαχάρα!

Στη συνέχεια θα επισκεφτούν τον επιβλητικό ναό του Άμπου Σίμπελ, έναν ναό σταρ στην ευρύτερη περιοχή του Ασουάν. Θα μάθουν τη μοναδική ιστορία του ναού, τον λόγο που τον έκαναν 1000 κομμάτια και θα μείνουν έκπληκτοι με τα κολοσσιαία αγάλματα που τον διακοσμούν.

Επίσης, θα ανακαλύψουν το μοναδικό τοπικό χρώμα του Νείλου στα νούβικα χωριά, αλλά και το περίεργο έθιμο των Νούβιων να έχουν κροκόδειλους μέσα στα σπίτια τους!

Στις όχθες του Νείλου θα έχουν την ευκαιρία να γλεντήσουν μέχρι τελικής πτώσης.

Λίγο πριν το τέλος του ταξιδιού στην Αίγυπτο, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ θα επισκεφτούν την Ίσιδα – ένα νησάκι κέντρο λατρείας, το θρυλικό ξενοδοχείο Old Cataract και θα θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα σε ένα από τα ομορφότερα τοπία του κόσμου!!!

Δείτε το trailer

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ