εκπομπή Εικόνες Αίγυπτος

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open TV, αυτή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:00, με ένα ακόμα υπέροχο επεισόδιο!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν την εξερεύνησή τους και το ταξίδι «Στη Γη των Φαραώ» την Αίγυπτο και αυτή την Κυριακή το 7 Φεβρουαρίου, στις 20.00, στο OPEN θα δούμε το δεύτερο μέρος αυτού του υπέροχου ταξιδιού! Μην το χάσετε!

Συνεχίζοντας το ταξίδι στη «Γη των Φαραώ»

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι των ΕΙΚΟΝΩΝ στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το Κάιρο, με το πιο διάσημο παζάρι του κόσμου – το Χαν Ελ Χαλίλι, το κεντρικό Κάιρο με την επιβλητική Κασρ Ελ Νιλ – τη γέφυρα των λιονταριών, το Αιγυπτιακό Μουσείο με τις βασιλικές μούμιες και τις Αίθουσες του Τουταγχαμών.

Ακόμη ανεβαίνει στον Πύργο του Καΐρου για πανοραμική θέα στην πόλη, κάνει βόλτα με άμαξα και ολοκληρώνει το επεισόδιο με το χριστιανικό Κάιρο.

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ μπαίνουν στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στο ελληνικό νεκροταφείο και την περίφημη κρεμαστή εκκλησία!

Δείτε το trailer

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ