Ενημερώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2022, 15:45

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη αλλά συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα… Από το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Ζιμπάμπουε και το Κέιπ Τάουν πάμε στο Ιράν!

- Advertisement -

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά στο Ιράν! Δείτε το τρίτου μέρος του μοναδικού αυτού ταξιδιού αυτή την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου  στις 17:55, στο OPEN.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Ιράν. Αυτή την εβδομάδα μας παρουσιάζουν μία γραφική πόλη της ερήμου, τη Γιαζντ!

Μας ξεναγούν στην Παλιά Πόλη, η οποία αποτελεί μνημείο προστασίας, με τα στενά δρομάκια και τα πλίνθινα χαμηλά σπιτάκια.

Στη Γιαζντ μας παρουσιάζουν την πλατεία Τσακ Μακ, επισκέπτονται μία παραδοσιακή έπαυλη του 17ου αιώνα χάρμα οφθαλμών και παρατηρούν πώς γυμνάζονται οι Ιρανοί.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται τον Πύργο της Σιωπής και τον Ναό της Φωτιάς, αποδεικνύοντας ότι ο Ζωροαστρισμός υπάρχει ακόμα και σήμερα στο Ιράν.

Φυσικά δεν παραλείπουν να δοκιμάσουν τοπικές νοστιμιές, αλμυρές και γλυκές!

Εδώ μπορείτε να δείτε τα δύο πρώτα επεισόδια του συναρπαστικού ταξιδιού στο Ιράν

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ