Εικόνες Ρέθυμνο

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open TV, αυτή την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 στις 20:00, επιστρέφουν… Ελλάδα με ένα νέο υπέροχο επεισόδιο!

- Advertisement -

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια, αυτή τη φορά στο υπέροχο Ρέθυμνο! Δείτε το δεύτερο μέρος του ταξιδιού την Κυριακή 18 Ιουλίου στις 20.00, στο OPEN.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ κι αυτή την εβδομάδα συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στο μαγευτικό Ρέθυμνο!

Εξερευνούν τη Φορτέτζα – το φρούριο που στεφανώνει το Ρέθυμνο από ψηλά, ανακαλύπτουν τη λίμνη Κουρνά και εντυπωσιάζονται από τις μοναδικές ικανότητες του κύριου Γιώργου Χατζηπαράσχου!

Στη συνέχεια πηγαίνουν στα Ανώγεια – το περήφανο αυτό χωριό του Ψηλορείτη, ξεναγούνται στο σπίτι του «Αρχάγγελου της Κρήτης» – του Νίκου Ξυλούρη, και βιώνουν την περίφημη κρητική φιλοξενία!

Επόμενη στάση του Τάσου Δούση και της ομάδας του η υπέροχη Αγία Γαλήνη στα νότια του νομού Ρεθύμνου και η εξωπραγματικής ομορφιάς Πρέβελη!

Δείτε το trailer:

- Advertisement -

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ