Εικόνες Μεξικό

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open TV, αυτή την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στις 20:00, με ένα ακόμα νέο υπέροχο επεισόδιο!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά συνεχίζουν την εξερεύνηση στο μοναδικό Μεξικό! Δείτε το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στη Ριβιέρα Μάγια την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 20.00, στο OPEN.

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν και αυτή την εβδομάδα στον επίγειο παράδεισο της Ριβιέρας των Μάγια!

Με ορμητήριο το Τουλούμ, επισκέπτονται το Ακουμάλ όπου κολυμπούν μαζί με θαλάσσιες χελώνες. Επίσης, θαυμάζουν τις Σενότε Γκλόρια και Σενότε Καλαβέρα και μένουν κατάπληκτοι με το Κααν Λουούμ – έναν υδάτινο παράδεισο μέσα στη ζούγκλα.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του θα μας δείξουν επίσης εικόνες και του κοσμοπολίτικου Τουλούμ. Θα μας ξεναγήσουν στο διάσημο ξενοδοχείο Azulic, στα πασίγνωστα beach bars Τάντρα και Ταμπού και στο εστιατόριο Ήλιος για διασκέδαση αλά… ελληνικά!

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ