Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο OPEN! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη, συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα…επέστρεψε στην Ευρώπη και τώρα ταξιδεύει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην όμορφη Αρκαδία και μάλιστα με 2 επεισόδια back to back και αυτό το Σάββατο 18/12 και Κυριακή 19/12!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια, αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα! Μετά το επεισόδιο με το πρώτο μέρος του ταξιδιού στην υπέροχη Αρκαδία που θα προβληθεί το Σάββατο 18/12, δείτε και το δεύτερο μέρος την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 20.00, στο OPEN.

- Advertisement -

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν να μας χαρίζουν μαγευτικές εικόνες αμόλυντης ομορφιάς από την Αρκαδία!

Μας ξεναγούν στα υπέροχα γραφικά χωριά Λαγκάδια, Λιμποβίσι, Χρυσοβίτσι και Λεβίδι. Θαυμάζουν τα πανέμορφα τοπία στο ελατοδάσος του Μαινάλου, κάνοντας βόλτα με άλογα μέσα στη φύση στην Ελάτη .

Επίσης, επισκέπτονται την Αγία Φωτεινή, τον πιο παράξενο ναό του κόσμου!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ μας παρουσιάζουν και την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη, όπου έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν φέτα και να δοκιμάζουν κρασιά μέχρι τελικής πτώσης!

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ