Εικόνες - Ταξίδι στην Αίγυπτο

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open TV, αυτή την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:00, με ένα ακόμα υπέροχο επεισόδιο!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν την εξερεύνησή τους και το ταξίδι «Στη Γη των Φαραώ» την Αίγυπτο και αυτή την Κυριακή το 28 Φεβρουαρίου, στις 20.00, στο OPEN θα δούμε το τέταρτο μέρος αυτού του υπέροχου ταξιδιού! Μην το χάσετε!

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ παραμένουν και σε αυτή την εκπομπή στην Αίγυπτο, συνεχίζοντας την καταπληκτική κρουαζιέρα τους στον Νείλο!

Αυτή τη φορά θα διασχίσουν με ποταμόπλοιο το ομορφότερο κομμάτι του Νείλου, το Λούξορ-Ασουάν!

Θα επισκεφτούν με άμαξες τον Εντφού, έναν ναό κόσμημα με ελληνιστικά στοιχεία. Στην ευρύτερη περιοχή του Εντφού και του Κομ Όμπο θα μείνουν κατάπληκτοι με το γεγονός ότι εκεί λάτρευαν τον θεό κροκόδειλο!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του φτάνοντας στο Ασουάν, στην πιο ηλιόλουστη και όμορφη πόλη της Αιγύπτου, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους τη δύση του ηλίου στη μαγευτική κορνίς! Επίσης, θα περιηγηθούν στο Σαρία ας Σουκ, σε ένα αυθεντικό παζάρι στο Ασουάν και θα ανακαλύψουν τη φυλή των Νούβιων, έναν λαό εντελώς ξεχωριστό που κάνει τη διαφορά στο Ασουάν.

Για το τέλος θα διασχίσουν τον Νείλο με φελούκα, την «πεταλούδα» του ποταμού, και θα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι σκέτη πρόκληση 600 χιλιομέτρων στην έρημο Σαχάρα!!!

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ