Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση ξεκίνησαν το νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη αλλά συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα… Αυτή την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00, ταξιδέψτε με τον Τάσο Δούση και τις Εικόνες στο Γιοχάνεσμπουργκ!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά στο Γιοχάνεσμπουργκ ! Δείτε το πρώτο μέρος του ταξιδιού την Κυριακή 7 Νοεμβρίου  στις 20.00, στο OPEN.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στη Νότια Αφρική, μία χώρα με συναρπαστικές ομορφιές!

Μας ξεναγούν στο Γιοχάνεσμπουργκ, την πόλη του χρυσού, και συγκεκριμένα στην παραγκούπολη του Σοβέτο, το σπίτι του εμβληματικού αφρικανού ηγέτη Νέλσον Μαντέλα και στο ξεχωριστό προάστιο Μέλβιλ.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ επισκέπτονται, επίσης, το Lion Park, όπου έχουν την ευκαιρία να κάνουν σαφάρι και να θαυμάσουν από κοντά τα λιοντάρια που ζουν σε αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο.

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ