Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη αλλά συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα… Από το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Ζιμπάμπουε και το Κέιπ Τάουν τώρα πάμε στο Ιράν! Συγκεκριμένα σε αυτο το επεισόδιο στην πρωτευουσά του, Τεχεράνη.

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά στο Ιράν! Δείτε το πρώτο μέρος του μοναδικού αυτού ταξιδιού αυτή την Κυριακή 30 Ιανουαρίου  στις 17:55, στο OPEN.

- Advertisement -

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στο Ιράν, με στόχο να μας παρουσιάσουν τα «πετράδια» της περσικής αυτοκρατορίας! Ξεκινώντας από την πρωτεύουσα Τεχεράνη ανακαλύπτουν το Παλάτι των Λουλουδιών· έναν πολιτιστικό θησαυρό από γυαλί, ασήμι και
χρυσό, τον μαρμάρινο πύργο Αζαντί και μας προσφέρουν εξωπραγματικές εικόνες μέσα και έξω από το Μαυσωλείο του Αγιατολιάχ Χωμεϊνί.
Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται επίσης το παζάρι της Τεχεράνης, όπου μαθαίνουν όλα τα μυστικά για την αγορά των περσικών χαλιών, θαυμάσουν την Ταμπιάτ· την πεζογέφυρα «καμάρι» της Τεχεράνης, κάνουν ατελείωτες βόλτες στο χωριό Νταρμπάντ στα βόρεια της Τεχεράνης και δοκιμάζουν περσικό φαγητό σ’ ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της πόλης.

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ