Ενημερώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022, 12:20

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη αλλά συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα… Από το Γιοχάνεσμπουργκ και τη Ζιμπάμπουε τώρα πάμε στο Κέιπ Τάουν!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά στο Κέιπ Τάουν! Δείτε το πρώτο μέρος του ταξιδιού την Κυριακή 9 Ιανουαρίου  στις 20.00, στο OPEN.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στo Κέιπ Τάουν, στην – κατά πολλούς – πιο όμορφη πόλη του κόσμου!

Μας παρουσιάζουν το Table Mountain· το βουνό του Κέιπ Τάουν το οποίο χαρίζει φοβερή θέα προς την πόλη, την κεντρική συνοικία Σίτι Μπόουλ και τη Long street – έναν από τους ομορφότερους δρόμους της πόλης.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ ανακαλύπτουν το διαφορετικό παζάρι που στήνεται στη Green Market, την πολύχρωμη γειτονιά του Μπο Κάαπ, το ονειρικό Γουότερφροντ πάνω στη θάλασσα και κτήρια ορόσημα του Κέιπ Τάουν, όπως το Δημαρχείο και το Slave House.

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ