Λίγες εμπειρίες στη ζωή μπορούν να συναγωνιστούν τη χαρά του ταξιδιού σε μια πανέμορφη παραθαλάσσια περιοχή.

Με την άφθονη λιακάδα, τον ανοιχτό ωκεανό και τους φιλόξενους κατοίκους, οι ξεκούραστες, απολαυστικές διακοπές είναι δεδομένες. Εκτός, βέβαια, αν μιλάμε για περιοχές που συγκεντρώνουν πλήθη τουριστών, που ψάχνουν ακριβώς το ίδιο με εσάς: τα καλύτερα ξενοδοχεία, πολλές επιλογές για φαγητό και άνετα σημεία στην παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους χωρίς να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο.

- Advertisement -

Αυτό όμως δεν χρειάζεται να γίνει απαραίτητα εμπόδιο στις διακοπές των ονείρων σας. Από μικροσκοπικά νησιά δίπλα στις ακτές της Ταϊλάνδης μέχρι φαινομενικά ξεχασμένες πόλεις στον Ειρηνικό Ωκεανό, το Architectural Digest κατέληξε έπειτα από έρευνα σε 11 μικρές παραλιακές πόλεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες αποτελούν τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν πραγματικά τις διακοπές τους, χωρίς ορδές κόσμου γύρω τους.

Για την ακρίβεια, οι έντεκα αυτές τοποθεσίες είναι τόσο ειδυλλιακά γραφικές, που ακόμη κι αν δεν μπορείτε να τις επισκεφθείτε (άμεσα, έστω), θα σας χαρίσουν υπέροχες ονειροπολήσεις όσο βρίσκεστε στο γραφείο και μετράτε τις μέρες για την άδειά σας.

St. George’s, 

st george bermuda

Collioure, France

collioure france

Aquinnah, Martha’s Vineyard

aquinnah

Sidi Bou Said, Tunisia

sidi bou said

Cannon Beach, Oregon

cannon beach oregon

Bocas del Toro, Panama

bocas del toro panama

Kotor, Montenegro

kotor montenegro

Οι 9+1 πιο πράσινες ενεργειακά πόλεις στον κόσμο!(photos)

Cabo Polonio, Uruguay

cabo polonio uruguay

Koh Phi Phi, Thailand

koh phi phi thailand

Cadaques, Spain

cadaques spain

Διακοπές χωρίς κόστος διαμονής σε όλο τον κόσμο; Δείτε το πως!

Paia, Maui

paia maui

 

πηγή:huffingtonpost.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ