αεροπορικές εταιρείες

Oλοι έχουμε ταξιδιωτικές συνήθειες, αλλά τι λένε αυτές για την προσωπικότητά μας;  «Διάδρομο ή παράθυρο;» είναι συνήθως η ερώτηση, όταν επιλέγουμε πού θα καθίσουμε μέσα στο αεροπλάνο. Η απάντηση θα μπορούσε να αποκαλύψει στοιχεία της προσωπικότητάς μας.

Οταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο έχουμε τις περισσότερες φορές την επιλογή της θέσης (εκτός κι αν είναι γεμάτο και έχουμε κάνει τσεκ ιν τελευταία στιγμή).

Ενώ οι περισσότεροι επιβάτες σε αεροπλάνο προτιμούν το παράθυρο (καλύτερη θέα και άνεση για να ακουμπήσουν κάπου), άλλοι δίνουν προτεραιότητα στην ελευθερία κίνησης του διαδρόμου.

Η άγνωστη γαλάζια λίμνη με τη βυθισμένη πόλη, 1,5 ώρα από την Αθήνα

Διαβάστε ακόμα:  Βρετανία: Το προσωπικό της British Airways ψήφισε υπέρ της απεργίας στο Χίθροου

Θέλουν να είναι σε θέση να σηκωθούν και να τεντωθούν, ή να κατευθυνθούν προς την τουαλέτα, χωρίς να ενοχλήσουν κάποιον συνεπιβάτη.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους οι επιβάτες που προτιμούν το παράθυρο είναι περισσότερο εγωιστές, ενώ όσοι προτιμούν το διάδρομο είναι πιο επιφυλακτικοί, ως χαρακτήρες.

20 παραλίες της Αττικής με δωρεάν είσοδο

Οι επιβάτες που προτιμούν να κάθονται δίπλα στο παράθυρο θέλουν να έχουν τον έλεγχο και συνήθως εκνευρίζονται πιο εύκολα.

Οσο για εκείνους που επιλέγουν διάδρομο είναι  πιο κοινωνικοί και συνήθως κοιμούνται λιγότερες ώρες στην καθημερινότητά τους.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ