Η Olympic Air ανακοινώνει νέα προσφορά για 150.000 θέσεις εσωτερικού από 19 ευρώ για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο olympicair.com έως και 02/11/2017 για πτήσεις που εκτελούνται από 01/12/2017 έως και 29/03/2018.

- Advertisement -

Ασύλληπτη προσφορά: Η Ryanair τρελαίνει κόσμο με εισιτήρια μόνο με 5€!Κλείστε τώρα θέση!

Αποτέλεσμα εικόνας για Olympic Air

Φύγαμε 4ήμερο ταξίδι στο Άμστερνταμ με 247€! Αυτό και αν είναι ευκαιρία!

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19 ευρώ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41 ευρώ για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19 ευρώ.

Εξαίρεση αποτελούν τα παρακάτω δρομολόγια για τα οποία η χαμηλότερη τιμή είναι από41 ευρώ:

Θεσσαλονίκη– Καλαμάτα

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεσσαλονίκη

Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη– Σάμος

Αποτέλεσμα εικόνας για Σάμος

Σάμος- Θεσσαλονίκη

Σητεία- Αθήνα

Ζάκυνθος– Αθήνα

Σχετική εικόνα

Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: Τα σπήλαια στη Ματέρα που έγιναν ξενοδοχεία για τα οποία μιλά όλη η Ιταλία! Βραβεύτηκαν με το Τrivago Award 2017!

Σκιάθος– Αθήνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Σκιάθος

 

Θεσσαλονίκη– Χίος

Αποτέλεσμα εικόνας για Χίος

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ