Ένας παραγωγός παίρνει την κοπέλα του και τη φωτογραφίζει μπροστά σε διάφορα πανέμορφα κτίρια και τοπία, και κάθε φορά φοράει μια φορεσιά που να ταιριάζει στον φόντο.

Αυτές οι πανέμορφες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.

- Advertisement -

Είναι παραγωγός μουσικών video και διαφημιστικών για την τηλεόραση αλλά το μεγάλο του πάθος για τα ταξίδια είναι εντυπωσιακό. Μιλάμε για τον Murad Osmann ο οποίος όπου κι αν ταξιδεύει (και το κάνει πολύ και συχνά) παίρνει μαζί του και την μούσα του, την κοπέλα του.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό – πέρα από τα τοπία που κόβουν την ανάσα- είναι πως ο ίδιος δεν εμφανίζεται σε καμιά φωτογραφία. Αντιθέτως φαίνεται σε όλες να κρατάει από το χέρι την κοπέλα του η οποία είναι πάντα ντυμένη με όμορφα και εντυπωσιακά ρούχα (της οποίας επίσης δεν φαίνεται πουθενά το πρόσωπο – μόνο η πλάτη της.

Πώς να γυρίσετε το Παρίσι σε μια μέρα μόνο με 19 Ευρώ!

Το Taj Mahal δείχνει πανέμορφο στο βάθος ενώ αυτή του η οπτική γωνία είναι πολύ εντυπωσιακή.

thehomeissue_instagram01

Το πανέμορφο Taj Mahal…

Το Lion Rock στη Σρι Λάνκα είναι ένα αρχαίο παλάτι το οποίο βρίσκεται κοντά στην πόλη Dambulla στη μαγική Σρι Λάνκα. Εκεί η κοπέλα του Osmann ντύθηκε σαν τη Lara Croft από το Tomb Raider.

thehomeissue_instagram02Στο αρχαίο παλάτι Lion Rock…

Στο Jumbo Kingdom στο Hong Kong τα χρώματα είναι τόσα πολλά που δεν ξέρει κανείς που να πρωτοκοιτάξει. Aυτό που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς με την πρώτη ματιά είναι πως πρόκειται για ένα τεράστιο πλωτό εστιατόριο.

thehomeissue_instagram05Στο πλωτό εστιατόριο Jumbo Kingdom…

Αυτό είναι άλλο ένα τυπικό κτίριο του Hong Kong το οποίο είναι επίσης πολύ εντυπωσιακό και χρωματιστό. Το ίδιο ισχύει και με τον δρόμο μπροστά από το κτίριο ο οποίος είναι βαμμένος στα χρώματα του πράσινου, του μπλε και του κίτρινου.

thehomeissue_instagram04Ένα εντυπωσιακό κτίριο στο Hong Kong.

Το Jama Masjid στο Νέο Δελχί είναι το μεγαλύτερο τζαμί στην Ινδία. Γύρω από αυτό υπάρχει μια αρκετά θορυβώδης αγορά ενώ παρόλα αυτά όσο προχωράτε προς το τζαμί σας κυριεύει μια απίστευτη γαλήνη και ηρεμία. Ο Osmann και εδώ βγάζει τη μούσα του ενώ πλέουν σε βάρκα πάνω σε νερά.

Η Ελληνική πόλη που θέλει να γίνει η πρώτη η πρώτη που θα «κόψει» το κάπνισμα!

thehomeissue_instagram06Στο Jama Masjid…

Στην πόλη Jaipur, στην Ινδία, βρίσκεται το Hawa Mahal. Πρόκειται για ένα πανέμορφο παλάτι το οποίο είναι γνωστό και ως “Το Παλάτι των Ανέμων”.

thehomeissue_instagram08Το Παλάτι των Ανέμων είναι απίστευτα όμορφο.

Η πόλη Varanasi λέγεται πως είναι η πιο παλιά πόλη στον κόσμο. Πώς σας φαίνεται; Ακόμα και οι κάτοικοί της δείχνουν σαν να είναι οι πιο παλιοί στον κόσμο.

thehomeissue_instagram09Στην αρχαιότερη πόλη στον κόσμο…

Το Mont-Saint-Michel είναι μια φημισμένη καστροπολιτεία στη Νορμανδία. Βρίσκεται σε ένα νησί σε μικρή απόσταση από την ακτή. Τη μισή μέρα μπορεί κάποιος να πάει με τα πόδια ενώ την άλλη μισή έρχεται η παλίρροια και μπορεί κάποιος να το φτάσει μόνο μέσω της γέφυρας. Πόση ηρεμία μπορεί να εκπέμπει αυτό το τοπίο…

thehomeissue_instagram10Με θέα το Mont-Saint-Michel…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ