Περπατήστε σε ένα αρχαίο στάδιο, όπου οι αθλητές συγκρούστηκαν κατά τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες το 776 π.Χ.

- Advertisement -

Αυτά τα απομεινάρια είναι σίγουρα το επίκεντρο οποιουδήποτε ταξιδιού στην Ολυμπία, αλλά δεν είναι το μοναδικό αξιοθέατο που θα ανακαλύψετε εδώ. Αυτή η ιστορική πόλη είναι μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO που προσελκύει αμέτρητους ταξιδιώτες κρουαζιερόπλοιων κάθε χρόνο. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί είναι τόσο δημοφιλές.

Top 10 των καλύτερων πόλεων στην Ευρώπη

Σε απόσταση μόλις 15 λεπτών με το αυτοκίνητο από το λιμάνι στο Κατάκολο, οι δρόμοι είναι γεμάτοι με καταστήματα φιλικά προς τον τουρισμό, άνετα ξενοδοχεία και εστιατόρια που σερβίρουν αυθεντική ελληνική κουζίνα. Η γύρω περιοχή διαθέτει επίσης μερικές εκπληκτικές παραλίες.

Αλλά έχουμε την αίσθηση ότι θα επιστρέψετε στα αρχαία αξιοθέατα της Ολυμπίας. Επισκεφτείτε τον εντυπωσιακό Ναό του Δία και στη συνέχεια μάθετε περισσότερα για το παρελθόν της Ελλάδας εξερευνώντας το αρχαιολογικό μουσείο.

Εκείνοι που αγαπούν να βυθίζονται στην αρχαία ιστορία θα γοητευτούν από την Ολυμπία. Το βίντεο μας αποκαλύπτει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το αξιοθαύμαστο μέρος.

Τα 5 «κρυφά» σας ραντεβού στα πιο ρομαντικά μέρη του πλανήτη- Ανακαλύψτε τα και ανταλλάξτε όρκους αιώνιας αγάπης

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ