Τάσος Δούσης

Απίθανο αυτό που συνέβη την Δευτέρα 6/1! Ο Τάσος Δούσης στο OPEN κατατρόπωσε ταυτόχρονα των Γιώργο Λιάγκα και την Ζήνα Κουτσελίνη ενώ κονταροχτυπήθηκε μέχρι τέλους με την Φαίη Σκορδά!

Με την ευκαιρία, ανακαλύψτε 6+1 tips από τον Τάσο Δούση, για να αποφύγετε τις ταξιδιωτικές απάτες! (video)

Μία απίστευτη ανατροπή είχαμε στα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης με τις ΕΙΚΟΝΕΣ του Τάσου Δούση. Οι ΕΙΚΟΝΕΣ προβλήθηκαν εκτάκτως ως επανάληψη στις 12 το μεσημέρι στο κανάλι του Open TV.

Το επεισόδιο ήταν το Μαρόκο 2 που είχε προβληθεί μόλις πριν από 2 βδομάδες από την τηλεόραση του Open στην καθορισμένη ζώνη της εκπομπής, δηλαδή στις 8 το βράδυ του Σαββάτου.

Χωρίς καμία διαφήμιση το κανάλι αποφάσισε να παίξει επανάληψη ΕΙΚΟΝΕΣ στις 12 το μεσημέρι των Θεοφανείων. Μάλιστα απέναντι στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, Αλήθειες με τη Ζήνα Κουτσελίνη και Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά.

Όσο και αν φανεί σε κάποιον απίστευτο, ένα αμιγώς ταξιδιωτικό πρόγραμμα ποιότητας κατατρόπωσε με σχετική ευκολία την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με άνεση τις Αλήθειες με τη Ζήνα Κουτσελίνη στην τηλεόραση του Star και κονταροχτυπήθηκε ευθέως με τη Φαίη Σκορδά χάνοντας απολύτως στα σημεία.

Αναλυτικά τα νούμερα γα το δυναμικό κοινό:

  • ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση. Ξεκινούν με 8,1 στο πρώτο τέταρτο, κάνουν 8,3 – 10,4 και κλείνουν με 10,8.
  • Το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκινάει με 7,3, κάνει 8,2 – 7,4 και 8,5
  • Οι Αλήθειες με τη Ζήνα κάνουν 8,4 – 8,9 – 9,2 και 10
  • Η Φαίη Σκορδά ξεκινάει με 13,8 – 10,7 και κλείνει την εκπομπή της με 10,4

Με λίγα λόγια, η Φαίη Σκορδά που ήταν στο φινάλε της εκπομπής της στο τελευταίο τέταρτο ισοβαθμεί με τις ΕΙΚΟΝΕΣ του Τάσου Δούση και τον περνάει στα άλλα δύο τέταρτα που βεβαίως η εκπομπή της ήταν σε εξέλιξη.

Αντιθέτως τα δύο άλλα προγράμματα που ξεκινήσανε μαζί με τις ΕΙΚΟΝΕΣ, δηλαδή το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και οι Αλήθειες με τη Ζήνα, δεν είχαν απολύτως καμία τύχη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγράμματα που κονταροχτυπήθηκαν με τις ΕΙΚΟΝΕΣ του Τάσου Δούση, έχουν σταθερό κοινό και καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές τους. Αντίθετα οι ΕΙΚΟΝΕΣ με το Μαρόκο 2 που ήταν σε επανάληψη ήταν ένα εμβόλιμο πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα που κοιτάει στα μάτια τον ανταγωνισμό

Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι το ταξιδιωτικό πρόγραμμα ΕΙΚΟΝΕΣ του Τάσου Δούση είναι ένα πρόγραμμα που κοιτάει στα μάτια τον ανταγωνισμό με οποιαδήποτε ζώνη και ώρα.

Πάντως οι ΕΙΚΟΝΕΣ στη νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν δείξει πολλές φορές τα δόντια τους στον ανταγωνισμό και φαίνεται να στέκονται αξιοπρεπώς σε ένα κανάλι που προφανώς δεν έχει ακόμη τη δυναμική που έχουν τα άλλα κανάλια καθώς δεν έχει την ιστορία και την παρακαταθήκη το Open που έχει ο Antenna, ο Alpha, το Star και το ΣΚΑΙ.

Δείτε όλα τα επεισόδια από τα μαγευτικά ταξίδια του Τάσου Δούση με τις Εικόνες στο κανάλι του στο YouTube!

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ