Ενημερώθηκε στις 29 Αυγούστου 2017, 18:45

Με φρέσκια διάθεση µας υποδέχεται φέτος το Oregano τόσο µε τον ανακαινισµένο χώρο του (στην περιφερειακή οδό προς το νέο λιµάνι) όσο και µε τον νέο του chef Κωνσταντίνο Τσουκαλά, συνεχίζοντας για 8η χρονιά να τρατάρει τους επισκέπτες του µε καλοµαγειρεµένα εδέσµατα!

Oregano

Τα διαλεχτά ολόφρεσκα υλικά από ντόπιους παραγωγούς µετουσιώνονται µε µαεστρία σε πεντανόστιµα πιάτα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας όπως τα γεµιστά, το κοκκινιστό µοσχαράκι και το µοσχαράκι νουά, µια τεράστια ποικιλία σε µαγειρευτά, καλοψηµένα κρεατικά της ώρας -must taste το κοντοσούβλι, το κότσι, το ψαρονέφρι, οι ζουµερές µπριζόλες και το διάσηµο µπιφτέκι Oregano- αλλά και πιο δηµιουργικές προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα!

Oregano

Στις σπεσιαλιτέ του συγκαταλέγονται επίσης τα πεντανόστιµα σουβλάκια και ο γύρος, ενώ στα δυνατά του χαρτιά και οι ιδιαίτερα οικονοµικές τιµές του! Τις επιλογές συνοδεύει εξαιρετικό χύµα ή εµφιαλωµένο κρασί από τον ελληνικό αµπελώνα. Από €13. Kαθηµερινά από τις 10:30 & delivery 12:00-01:00. Στα συν και το άνετο parking. Μust taste: Οι συνταγές υπό… εξαφάνιση όπως η «µελιτζάνα Καλόγερος» και το «Μπιτόκ α λα Ρους»!

Oregano

Info: Περιφερειακή Οδός, Ευαγγελιστράκι, Τ. 22890 27410, 22890 27450, Μ. 6971 829800 (What’s up, free calls), www.oregano-mykonos.com FB Oregano Mykonos 

Πηγή: Best in travel Mykonos 2017

Mykonos 2017

Διαβάστε τα πάντα για τη Μύκονο κατεβάζοντας δωρεάν το ολοκαίνουριο Best in Travel Mykonos!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ