Ενημερώθηκε στις 4 Ιουλίου 2017, 12:38

Ένας πρooρισμός μοναδικής ομορφιάς, που μένει χαραγμένος στη μνήμη για ηρεμία και χαλάρωση με ανάλογες δόσεις διασκέδασης,δεν είναι άλλος φυσικά από τους Παξούς!

Απόλαυσε τη νυχτερινή ζωή στο γραφικό χωριό του Γάιου, του κέντρου των Παξών, που προστατεύεται από δυο νησάκια. Εκεί, η νυχτερινή ζωή ισορροπεί αρμονικά με την ατμόσφαιρά του νησιού.

 

Παξοί…τιρκουάζ νερά, λευκοί βράχοι, αναρίθμητες ελιές, ψηλά κυπαρίσσια, επτανησιακή αρχιτεκτονική και η εικόνα έχει ήδη ολοκληρωθεί! Το τοπίο της φωτογραφίας μαγνητίζει την προσοχή και αναμφίβολα σε γεμίζει χαλάρωση και ηρεμία… Η προέλευση του ονόματος του νησιού παραμένει άγνωστη, και μόνο υποθέσεις γίνονται.

 

Εξερεύνησε τις φυσικές ομορφιές του νησιού και τις μαγικές παραλίες του. Αξίζει να γνωρίζεις ότι οι ανατολικές ακτές των Παξών είναι ομαλές και εύκολα προσβάσιμες, ενώ οι δυτικές είναι πιο απότομες, με αξιόλογους σχηματισμούς από σπήλαια, αψίδες, θόλους και κατακόρυφους γκρεμούς.

 

Όντας τελείως ανεκμετάλλευτες, αποτελούν τον παράδεισο για εκδρομείς με σκάφη και ιστιοπλοϊοκά. Όμως μην ανησυχείς γιατί δεν είναι ανάγκη να είσαι ιδιοκτήτης κάποιου πλεούμενου… Μπορείς να ρωτήσεις στην περιοχή πότε πραγματοποιούνται εκδρομές σε αυτά τα κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά.

4 ελληνικά νησιά στη λίστα των καλύτερων προορισμών του National Geographic Traveler!!!(photo)

Για να φτάσεις στους Παξούς, χρειάζεται να πας ως την Ηγουμενίτσα ή την Πάργα και από εκεί να πάρεις είτε πλοίο είτε καΐκι αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα εικόνας για παξοί παραλίες

Οι Παξοί προσφέρουν ένα μαγευτικό συνδυασμό φύσης, ηρεμίας και διασκέδασης.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για παξοί παραλίες

 

 

Δείτε την έρημο της Ελλάδας μέσα από μια μαγευτική πτήση!!!(video)

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για παξοί παραλίες

 

Κουφονήσια…γιατί μια φορά στον παράδεισο ποτέ δεν είναι αρκετή!!!(photo)

 

Αποτέλεσμα εικόνας για παξοί παραλίες

 

Αποτέλεσμα εικόνας για παξοί παραλίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ