Βύρωνος 21, Τρίκαλα Τ. 24310 70428

Το ουζερί του Βασίλη θα σας το συστήσουν σίγουρα οι ντόπιοι αν ρωτήσετε πού να πάτε για φαγητό ή για µεζέ. Εδώ και 30 χρόνια αυτή η οικογενειακή επιχείρηση, παρόλο που δεν βρίσκεται πάνω σε περαντζάδα (αν και είναι στο κέντρο της πόλης), είναι συνεχώς γεµάτη!

Και καθόλου τυχαία… Στον µεγάλο, φωτεινό και περιποιηµένο παραδοσιακό χώρο της, σερβίρονται ολόφρεσκοι, χειροποίητοι µεζέδες από αγνές πρώτες ύλες σαν να βγήκαν από την κουζίνα του σπιτιού µας, συνοδεία εξαιρετικών αποσταγµάτων και τσίπουρου δικής τους παραγωγής!

Ουζερί-Μεζεδοπωλείο ο ΒασίληςΟυζερί-Μεζεδοπωλείο ο Βασίλης Εκτός από µαγειρευτά που θα βρείτε 4-5 προτάσεις καθηµερινά οι οποίες αλλάζουν ανάλογα την εποχή, αλλά και κρεατονοστιµιές (µεγάλη γκάµα από κρεατικά της ώρας), ο «Βασίλης» φηµίζεται για ψαροφαγία (από τα πολύ λίγα στην πόλη).

Ουζερί-Μεζεδοπωλείο ο ΒασίληςΑπολαµβάνουµε εκλεκτά θαλασσινά και ψάρια, µαγειρεµένα µε γνώση και µεράκι, που αν τα συνδυάσουµε µε την εξαιρετική ατµόσφαιρα και την ευγένεια του προσωπικού, καταλαβαίνουµε γιατί έχει καθιερωθεί ως στέκι!

Ουζερί-Μεζεδοπωλείο ο Βασίλης

Ουζερί-Μεζεδοπωλείο ο Βασίλης Μας αρέσει επίσης πολύ που µε το τσίπουρο βγάζουν κέρασµα πεντανόστιµους µεζέδες σε µεγάλη ποικιλία!

Must try

Τα αχνιστά µύδια, τον µπακαλιάρο σκορδαλιά, το κριθαρότο µε θαλασσινά και τη σαρδέλα ψητή.

Tip

Κάντε κράτηση ειδικά για Παρασκευή & Σάββατο.

Αναλαµβάνει διαφόρων ειδών εκδηλώσεις, αν θέλετε να ενθουσιαστούν µε ιδιαίτερες γεύσεις οι καλεσµένοι σας!

INFO Καθηµερινά 12:00-18:00 & 20:00-01:00.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ