Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
28.1 C
Athens
ΑρχικήTravel News«Ουράνιες φωλιές» για τους επιβάτες και των οικονομικών θέσεων στα αεροπλάνα

«Ουράνιες φωλιές» για τους επιβάτες και των οικονομικών θέσεων στα αεροπλάνα

Η Air New Zealand γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία που δίνει δυνατότητα και στους επιβάτες της οικονομικής θέσης να υπάρχουν καθίσματα που μετατρέπονται σε κρεβάτια είτε υπάρχουν κάποιου είδους κουκέτες για να ξεκουράζονται.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στα νέα της Dreamliner που θα αρχίσουν να πραγματοποιούν δρομολόγια από την Νέα Ζηλανδία στην Ευρώπη και την Αμερική το 2024 θα υπάρχουν κουκέτες στις οικονομικές θέσεις. Οι κουκέτες που ονομάζονται «Skynest» φιλοδοξούν να γίνουν όπως λέει και το όνομα τους μια ουράνια φωλιά για τους επιβάτες με μικρότερες οικονομικές δυνατότητες.

- Advertisement -

Η εταιρεία αποφάσισε να αφαιρέσει μια σειρά από καθίσματα στο αεροσκάφος για να τοποθετήσει έξι κουκέτες εκεί. Κάθε κουκέτα διαθέτει φως αν θέλει κάποιος να διαβάσει κάτι πριν κοιμηθεί αλλά και θύρα φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών. Υπάρχει επίσης μια κουρτίνα για να μην κοιμάται κάποιος σε ανοικτή θέα. Όπως είναι ευνόητο για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι επιβάτες υπάρχει χρονικός περιορισμός στη χρήση της κουκέτας που είναι οι τέσσερις ώρες.

Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να πληρώνει όποιος χρησιμοποιεί την κουκέτα ένα μικρό αντίτιμο χωρίς να είναι ακόμη γνωστό ποιο θα είναι το ποσό.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,297LikesΚάντε Like
88,165 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ