Η είναι μια όμορφη χώρα στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας που έχει μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Επίσης, η περιοχή έχει πολλά αρχαία και βασιλικά αξιοθέατα και πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές στο φαγητό.

Βέβαια, εκτός από αυτά η Ταϊλάνδη είναι παγκοσμίως γνωστή και για τον σeξοτουρισμό της. Ο σeξοτουρισμός είναι τόσο μεγάλος στην Ταϊλάνδη, που πολλοί άντρες την επισκέπτονται συχνά για να συναντήσουν, να φλερτάρουν με ωραίες γυναίκες και άντρες και αργότερα να έρθουν σε πιο προσωπικές επαφές μαζί τους.

- Advertisement -

Λέγεται ότι είναι ο αγαπημένος προορισμός των παντρεμένων αντρών που είναι δυστυχισμένοι στον γάμο τους.

Δείτε παρακάτω 10 λόγους για τους οποίους οι παντρεμένοι άντρες θεωρούν την Ταϊλάνδη παράδεισο.

Δεν ξανάγινε!Πτήσεις για Ιταλία από 89€ με επιστροφή από πασίγνωστη αεροπορική εταιρεία!

1. Περιοχές με κόκκινα φώτα

Η Μπανγκόκ είναι διάσημη για τις περιοχές με τα κόκκινα φώτα και η Πλάζα Νάνα είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία που επισκέπτονται οι άντρες για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους.

2. Πλάζα Νάνα


Η Μπανγκόκ είναι διάσημη για τις περιοχές με τα κόκκινα φώτα και η Πλάζα Νάνα είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία που επισκέπτονται οι άντρες για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους.

Αυτοί οι περιοχή είναι γεμάτη με εργαζόμενες γυναίκες και οι άντρες μπορούν να διαλέξουν αυτήν που επιθυμούν.

3. Πόpνες στους δρόμους

Η Ταϊλάνδη είναι γνωστή για τις πόpνες που κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους και προσκαλούν πελάτες.

4. Περιοχή Σόι Καουμπόι

Μπορεί να πρόκειται για έναν μικρό δρόμο, αλλά εδώ οι άντρες μπορούν να βρουν όλη την διασκέδαση που αναζητούν.

5. Σαλόνι μασάζ

Οι άντρες μπορούν να χαλαρώσουν και με ταϊλανδέζικο μασάζ. Φυσικά, το μασάζ αυτό μπορεί να τους παρέχει και «έξτρα υπηρεσίες.»

Αυτή είναι η παραλία που γυρίζεται το Survival!Δείτε την!

6. Σύντροφος προς ενοικίαση

Θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας στην Ταιλάνδη με μια κοπέλα, αλλά δεν έχετε; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε απλά να νοικιάσετε. Μπορείτε να πάρετε μια κοπέλα για να μείνει μαζί σας όλο το βράδυ και το πρωί να φύγει.

7. Δρόμος Walking

Στην Πατάγια, το μεγαλύτερο μέρος του σeξοτουρισμού συμβαίνει στον δρόμο Walkin

8. Σόου Πινγκ Πονγκ

Οι άντρες μπορούν να βρουν περίεργες μορφές διασκέδασης στο Σόου Πινγκ Πονγκ, στα οποία οι γυναίκες κάνουν διάφορα κόλπα με το σώμα τους.

9. Τρανσeξουαλ

Οι παντρεμένοι άντρες που έχουν βαρεθεί τις γυναίκες μπορούν να πειραματιστούν με τρανσeξουαλ- και η Ταϊλάνδη είναι γεμάτη.

10. Καμπαρέ

Αν τους αρέσει αυτή η εμπειρία μπορούν να δουν επαγγελματικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις τρανσeξουαλ σε καμπαρέ που υπάρχουν σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη.

πηγή:tilestwra.com

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ