καταπράσινος πάνορμος στην σκόπελο

Ο Πάνορμος είναι ένας μεγάλος, πανέμορφος κόλπος στην Σκόπελο με κρυστάλλινα καθαρά νερά και βοτσαλωτή ακτή. Είναι στην κυριολεξία πνιγμένος στο πράσινο μιας και περικλείεται από ένα πανέμορφο πευκόδασος. Η παραλία στον Πάνορμο απέχει 18 χιλιόμετρα από την χώρα, περίπου 20 λεπτά δηλαδή, αλλά πιστέψτε μας η διαδρομή είναι τόσο μαγική που σου φαίνεται πέντε λεπτά απόσταση.

- Advertisement -
πάνορμος σκόπελος παραλια
Καθαρά κρυστάλλινα νερά

Η παραλία του Πάνορμου και τι θα βρείτε

Ο Πάνορμος είναι μια οργανωμένη παραλία η οποία διαθέτει και ναυαγοσώστη. Θεωρείται μια από της μεγάλες παραλίες στην Σκόπελο μέσα σε μια καταπράσινη τοποθεσία. Εδώ υπάρχει έντονη ζωή και κατά μήκος της παραλίας θα βρείτε πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Τα νερά της παραλίας είναι γαλαζοπράσινα, πεντακάθαρα, κρυστάλλινα και βαθαίνουν απότομα που σημαίνει ότι θα κολυμπάτε ακριβώς δίπλα την ακτή. Εδώ όμως χρειάζεται αρκετή προσοχή κυρίως για τα μικρά παιδιά.

Το φυσικό λιμανάκι Μπλό δίπλα στον Πάνορμο είναι από τα πιο όμορφα σημεία, με απίστευτη φυσική ομορφιά και γοητεία. Αξίζει να το επισκεφτείτε.

Καλό θα είναι, αν δεν είστε από τους τυχερούς που μένουν εκεί κοντά, να κάτσετε μέχρι αργά στην παραλία κάνοντας μια μονοήμερη εκδρομή. Ο λόγος; Ένα πορτοκαλοκόκκινο ηλιοβασίλεμα που θα σας μαγέψει.

ηλιοβασίλεμα στον πάνορμο
Υπέροχο ηλιοβασίλεμα στον Πάνορμο

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ