NY modern greek. Αν και µετρά 14 χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας στη γαστρονοµική σκηνή της πόλης, το ελληνικού στυλ bistro ξεκίνησε τη σεζόν άκρως ανανεωµένο

όχι µόνο χάρη σε µια φρέσκια νότα στο design, που κινείται πλέον σε classy ασπρόµαυρο, αλλά και στο πλαίσιο της ένταξής του σε ένα ευρύτερο concept Nu Modern Greek.paparouna

paparouna

paparounaΕκτός λοιπόν από το εστιατόριο, θα λειτουργεί ακριβώς δίπλα ένα greek gift shop µε επιλεγµένα προϊόντα από Έλληνες σχεδιαστές, αλλά και µια κάβα µε τεράστια οινική λίστα που ξεπερνά τις 120 ετικέτες κυρίως ελληνικού αµπελώνα. Όσο για τη µικρή του κάρτα, που εκφράζεται µέσα από µια new age ελληνική κουζίνα, την επιµέλεια έχει αναλάβει από τον Σεπτέµβρη ο καταξιωµένος chef Πέτρος Ιωαννίδης.paparouna paparounaΜε µεγάλη εµπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναδεικνύει, µέσα από µια µοντέρνα µατιά και τις καλύτερες πρώτες ύλες, οικείες ελληνικές συνταγές που εντυπωσιάζουν ακόµη και µέχρι την τελευταία µπουκιά! Από €18/άτοµο. Καθηµερινά, εκτός Δευτέρας, 10:00-00:00. Σάβ.-Κυρ. 10:00-01:00.paparouna

Highlight

Τα θεµατικά αφιερώµατα σε τοπικές κουζίνες 20 περιοχών της χώρας, µε τα µενού τους να παρουσιάζουν τοπικές συνταγές και µαγειρικές σε µια προσπάθεια σύνδεσής τους µε την ιστορία!

Δόξης 7, Λαδάδικα, Τ. 2310 510852, www.paparouna.com 

Πηγή Best in travel Thessaloniki 2018

Κατερίνα Ρίγκου
Κατερίνα Ρίγκου

Editor -in-chief of Best in Τravel Editions/ Editor of www.travelstyle.gr & Icon's Travellers

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ