Δηλώνω φανατικά αμετανόητο παιδί της πόλης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσουν και οι μικρές αποδράσεις εκτός Αθήνας.  Αν, λοιπόν, θέλετε να κάνετε μια μικρή εκδρομή, τότε οι ακόλουθοι πέντε φθινοπωρινοί προορισμοί προσφέρονται για μια μίνι απόδραση που θα σας ξεκουράσει και θα σας ανανεώσει.

- Advertisement -

Ανακαλύψτε τους!

Μονεμβασιά

φθινοπωρινοί προορισμοί,

Ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στη χώρα μας, η γοητευτική και πανέμορφη Μονεμβασιά μαγεύει τους επισκέπτες της με την βυζαντινή της καστροπολιτεία.

Απόδραση στην ορεινή Ναυπακτία! Ένας τόπος ονειρικός!

Τρίκαλα Κορινθίας

φθινοπωρινοί προορισμοί,

Είναι κοντά στην Αθήνα, έχει υπέροχη θέα, μπορείτε να πάτε βόλτα στη λίμνη, στο δάσος ή πολύ απλά να καθήσετε σε κάποιο από τα δεκάδες γραφικά καφενεία που υπάρχουν στα γύρω χωριά.

Δημητσάνα Αρκαδίας

φθινοπωρινοί προορισμοί,

Η θέα από την Δημητσάνα προς το φαράγγι του Λούσιου, τον μαγευτικό κάμπο της Μεγαλόπολης και τον Ταϋγετο σίγουρα  θα σας προκαλέσει θαυμασμό και δέος!

Αράχωβα

φθινοπωρινοί προορισμοί

Η Αράχωβα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας. Όχι άδικα, αφού προσφέρει στον επισκέπτη γραφικές  εικόνες, παραδοσιακά σπίτια, όμορφα πλακόστρωτα δρομάκια, νόστιμες τοπικές λιχουδιές αλλά και σπουδαία μνημεία.

Ένα υπέροχο ταξίδι στα τρία ομορφότερα χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα

Ναύπλιο

φθινοπωρινοί προορισμοί

Η πόλη του Ναυπλίου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες και γραφικές πόλεις της Ελλάδας, με νεοκλασικά κτίρια, στενά σοκάκια και μαγική αύρα για να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

πηγή:talcmag.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ