Πάρκο Κεφαλόβρυσο

Σε µια µοναδική τοποθεσία ανάµεσα σε αιωνόβια πλατάνια και φυσικές πηγές, το Πάρκο Κεφαλόβρυσο είναι ένα «κρυµµένο µυστικό» που πρέπει κι εσείς να ανακαλύψετε σε αυτήν την επίσκεψή σας στην Ευρυτανία!

Πάρκο Κεφαλόβρυσο

Ανανεωµένο φέτος -λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση µε τη µορφή κοινωνικού συνεταιρισµού και την προσωπική φροντίδα της Ευτυχίας Παπαδηµητρίου- αποτελεί ένα… πολιτιστικό καφέ – εστιατόριο, ανοιχτό για όποιον θέλει να συνεισφέρει ενεργά!

Πάρκο Κεφαλόβρυσο

Σε ένα πραγµατικά µοναδικό location µέσα στη φύση, όπου µάλιστα έγινε και η ιστορική µάχη του Κεφαλόβρυσου, αυτός ο πολυχώρος θα σας υποδεχθεί από το πρωί για καφεδάκι και χειροποίητα ροφήµατα -must η πικάντικη σοκολάτα- ενώ καθώς περνάει η ώρα τη σκυτάλη παίρνει το τσιπουράκι µε πεντανόστιµους µεζέδες αλλά και η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα µε ψητά και µαγειρευτά και της ώρας, αλλά και πατροπαράδοτα πιάτα της περιοχής που δεν θα βρείτε αλλού.

Πάρκο Κεφαλόβρυσο

Στον χώρο λειτουργεί και παντοπωλείο µε τοπικά προϊόντα από βότανα και ζυµαρικά µέχρι µαρµελάδες και λικέρ, ενώ εδώ στηρίζεται και η κοινωνική πρωτοβουλία «καφές σε αναµονή».

Πάρκο Κεφαλόβρυσο

Tip: Εδώ φιλοξενούνται παρουσιάσεις βιβλίων, ηµερίδες, σεµινάρια αλλά και µουσικές βραδιές, ενώ µπορείτε να οργανώσετε και τις δικές σας κοινωνικές εκδηλώσεις.

Must do: Στον περιβάλλοντα χώρο θα απολαύσετε µια πεζοπορία ή ποδηλατάδα, ενώ στο µέλλον θα αναπτυχθεί για περισσότερες οργανωµένες δραστηριότητες.

Info: Καθηµερινά από τις 09:00. Κεφαλόβρυσο, T. 22370 22872, evritaniki-koinsep.com FB Πάρκο Κεφαλόβρυσο

Πηγή: Ιcons Travellers

Icons 137

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ