Παρνασσός χιόνια

Ο Παρνασσός φόρεσε τα «λευκά» καθώς τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους και συνθέτουν ένα εντυπωσιακό τοπίο.

- Advertisement -

Επίσης, δείτε την “κινηματογραφική” προσγείωση αεροπλάνου με το φτερό! (video)

Υποδεχόμαστε τον Δεκέμβριο με όχι τόσο κακό καιρό, όμως στον Παρνασσό έπεσαν τα πρώτα χιόνια και οι εικόνες του βίντεο είναι εντυπωσιακές.

Το βουνό δεν έχει πολύ χιόνι, αλλά έχει «πασπαλιστεί» και δίνει άλλη όψη. Το χιονοδρομικό κέντρο έχει αρχίσει ήδη τις ετοιμασίες, προκειμένου να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες, όπως κάθε χρόνο, που επισκέπτονται τον Παρνασσό για να κάνουν χειμερινά σπορ.

Το βουνό όσο μπαίνουμε πιο «βαθιά» στο χειμώνα τόσο περισσότερο χιόνι θα έχει. Με τον Παρνασσό να είναι πολύ ελκυστικός χειμερινός προορισμός.

Μπορείτε να δείτε το εξαιρετικό βίντεο με τα εντυπωσιακά πλάνα του «UpStories»:

Η κούνια στην «άκρη του κόσμου» που πρέπει να επισκεφθείς! (video)

Υπάρχει μία κούνια που κοιτάζει «την άκρη του κόσμου», σε ένα δεντρόσπιτο στο Εκουαδόρ το οποίο έχει απέναντι του ένα ενεργό ηφαίστειο.

Το όνομα του δεντρόσπιτου είναι casa del arbol και πηγαίνουν δεκάδες τουρίστες, και μη, καθημερινά για να δοκιμάσουν μία «απόκοσμη» εμπειρία στην «άκρη του κόσμου».

Ο ιδιοκτήτης του δεντρόσπιτου κρέμασε μία κούνια από το δέντρο, η οποία κάνει κάλεσμα στους γενναίους να «κουνηθούν» στους ρυθμούς της. Η θέα που έχει, όποιος βρίσκεται στη κούνια, «σκοτώνει».

Τα κιάλια είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επισκέπτη καθώς μπορεί να δει, με λεπτομέρεια, τις ρεματιές και τα βάραθρα του στρωματοηφαίστειου Tangurahua.

Το ηφαίστειο απέχει μόλις 2,5χλμ από το δεντρόσπιτο, ένας κρατήρας που από το 1999 βγάζει φωτιά, πετρώματα, καπνό και λάβα. Ωστόσο, το φαινόμενο δεν είναι τόσο συχνό και αυτό δίνει τη δυνατότητα να έρχονται οι επισκέπτες και να θαυμάζουν τόσο την θέα όσο και την…αντοχή τους!

Δείτε τα όμορφα πλάνα από το κανάλι AJ+:

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ